用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 48 網- 觀塘,藍田,油塘 小學 2009-10入讀小一 ...
樓主: Chuihokwan
go

48 網- 觀塘,藍田,油塘 小學 2009-10入讀小一 [複製鏈接]

http://www.skhykh.edu.hk/booklist/p1.pdf

原帖由 奪愛 於 09-7-2 15:01 發表
好呀..我等你消息..我煩左成個星期 = = 油基list我搵唔到呀>
http://www.skhykh.edu.hk/booklist/p1.pdf

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-2 18:01 發表

嘩 基顯咁多書既@@, 官秀少咁多 - - 你藍循IN成點呀??

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-2 18:01 發表

嘩 基顯咁多書既@@, 官秀少咁多 - - 你藍循IN成點呀??

原帖由 奪愛 於 09-7-2 18:30 發表

我現在send 我既手提電話number俾你,因太多了打唔晒,請馬上check e-mail.....我還在等你的電話,我叫lilomama......

原帖由 dorismama 於 09-7-2 17:09 發表
Dear all,
今早已註冊油塘基法, 但頭先收到TTLSK電話, 叫我明早去面試, 好似好趕咁, 不知是否好事?
Congratulations!Second in 有機......,不過你邊度近?交咗錢未?同埋in咗先,基法同ttlsk,我個人選ttlsk.....

可能係第一輪註冊後有些人放棄了, 加上有些直資校亦公佈了結果, 所以有位放出來, 希望阿女生生性性, 考到都要諗追唔追到D課程, 請問你見藍循是見一位還是多位老師呢?

我住油塘近墳場果邊, 所以兩邊都要搭車, 分別不大, 基法好好, 21/7才買書, 暫時什麼都不用買, 你揀ttlsk因為那方面呢?

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-2 20:25 發表
Congratulations!Second in 有機......,不過你邊度近?交咗錢未?同埋in咗先,基法同ttlsk,我個人選ttlsk.....

原帖由 dorismama 於 09-7-2 23:07 發表
可能係第一輪註冊後有些人放棄了, 加上有些直資校亦公佈了結果, 所以有位放出來, 希望阿女生生性性, 考到都要諗追唔追到D課程, 請問你見藍循是見一位還是多位老師呢?

我住油塘近墳場果邊, 所以兩邊都要搭車, 分別不 ...
應該係有人放棄了,所以有位.....

主真的有佢既安排,兜兜轉轉,ttlsk終於收咗,所以話神既預備係最好的,聽日叫老公去官秀攞番張証,奪愛請快點打給我吧,努力....同埋多謝以上各位家長,對我一直支持,鼓勵,本人致萬二分感激,如果之前沒有你們保貴意見,可能我還是很亂.......所以在此再次說聲多謝......

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-2 23:49 發表
主真的有佢既安排,兜兜轉轉,ttlsk終於收咗,所以話神既預備係最好的,聽日叫老公去官秀攞番張証,奪愛請快點打給我吧,努力....同埋多謝以上各位家長,對我一直支持,鼓勵,本人致萬二分感激,如果之前沒有你們保貴意見,可能 ...
ttlsk係邊間@@不過先公喜你呀!! 咁辛苦既努力終於有成果喇!! 唔好意思呀 我岩岩先online= = 依家咁夜唔係幾方便打, 聽朝一早打比你!!

原帖由 奪愛 於 09-7-3 01:13 發表
ttlsk係邊間@@不過先公喜你呀!! 咁辛苦既努力終於有成果喇!! 唔好意思呀 我岩岩先online= = 依家咁夜唔係幾方便打, 聽朝一早打比你!!
你電話no. send左係邊呀???我搵唔到呀><  你再pm留比我丫~~

原帖由 奪愛 於 09-7-3 01:13 發表
好,tks!德田.....

原帖由 奪愛 於 09-7-3 01:20 發表
你電話no. send左係邊呀???我搵唔到呀><  你再pm留比我丫~~
send 左去ususbaby.....

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-3 01:24 發表
send 左去ususbaby.....
@@ 你仲未訓 我收唔到呀= = 我e-mail係 - ususbaby2<--喎 有冇錯左呀??

原帖由 奪愛 於 09-7-3 01:34 發表
@@ 你仲未訓 我收唔到呀= = 我e-mail係 - ususbaby2
我得咗都要幫你攪咗先瞓得著,已經pm左俾你,請再試.....babykingdom......超眼瞓.....

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-3 01:46 發表
我得咗都要幫你攪咗先瞓得著,已經pm左俾你,請再試.....babykingdom......超眼瞓.....
哈哈 我睇左喇 !! 真係唔該晒^^ 好祥細呀!! 我同囡囡都會比心機~~
我都好眼訓呀 哈哈維! 依家安心d 晚安喇!! 明天有消息話你知^^

恭喜你呀!
係唔係你第一志願呢?
真好, 不用再in, TTLSK是我的第二志願, 希望有機會做同學仔啦!

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-2 23:49 發表
主真的有佢既安排,兜兜轉轉,ttlsk終於收咗,所以話神既預備係最好的,聽日叫老公去官秀攞番張証,奪愛請快點打給我吧,努力....同埋多謝以上各位家長,對我一直支持,鼓勵,本人致萬二分感激,如果之前沒有你們保貴意見,可能 ...

原帖由 奪愛 於 09-7-3 02:09 發表
哈哈 我睇左喇 !! 真係唔該晒^^ 好祥細呀!! 我同囡囡都會比心機~~
我都好眼訓呀 哈哈維! 依家安心d 晚安喇!! 明天有消息話你知^^
早晨,仍好眼瞓,但個心想老公快d去官秀,因為可以早d留番個位俾人,可能人哋都想入.....比心機喇!今朝係咪要去官秀?不過藍循好似十幾號先至有消息....你記得問埋喔!加油!

各位早晨呀.  今日有冇人會去"官秀"買書, 買校服呀?  

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-3 08:44 發表
早晨,仍好眼瞓,但個心想老公快d去官秀,因為可以早d留番個位俾人,可能人哋都想入.....比心機喇!今朝係咪要去官秀?

原帖由 波子媽 於 09-7-3 09:19 發表
各位早晨呀.  今日有冇人會去"官秀"買書, 買校服呀?  
今朝9:15到,都唔係好多人,有人已經買晒書同薄,校服之類.......我已經攞咗張証.....
‹ 上一主題|下一主題