用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八)

KEC

我e+先留意到你話
.......所有嘢都係自己打入去......

你唔係同我講話 :  哩 D  > [ img] > [ / img] 你係自己打下話呀...

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八)

真係唔知佢係target D 乜人

好! 無獎問答遊戲~~~

請問......Starbuck - 九龍法國醫院分店係 Target 以下那種顧客?
1 ) 員工 ?
2 )無事嘅病人 ?
3 )有事嘅病人 ?
4 )探病嘅人 ?
5 )兒童病房嘅父母 ?
6 ) 鄰近街坊 ?
7 ) ...........C 人~~~
8 ) 唔好忘記妳曾經兩次嘅.....產婦!

勁呢.....勁蠢呢......唔.准.笑.
heiheikeikei 寫道:
KEC.......所有嘢都係自己打入去......

你唔係同我講話 :  哩 D  > [ img] > [ / img] 你係自己打下話呀...

拔,要喂人奶喎.....仲夠膽飲"咖啡"∼∼
會唔會比"其他"人   
Cassey 寫道:
真係唔知佢係target D 乜人

好! 無獎問答遊戲~~~

請問......Starbuck - 九龍法國醫院分店係 Target 以下那種顧客?
1 ) 員工 ?
2 )無事嘅病人 ?
3 )有事嘅病人 ?
4 )探病嘅人 ?
5 )兒童病房嘅父母 ?
6 ) 鄰近街坊 ?
7 ) ...........C 人~~~
8 ) 唔好忘記妳曾經兩次嘅.....產婦!

我呀細佬雖曳D,但對自己是有要求,佢暫時讀書,功課都吾使我理,可能係環境迫成,自然獨立 [quote]
其實hh係kinder都係唔洗點要照顧

不過kk更強(勁獨立,分附嘅嘢係會做突) ,
佢真係做到 "自己事自己做",不過就無hh咁聰明

但係就真係由細訓練..... [quote]
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

我重響樹搵緊.....海棠春睡.....不過好難搵, 有無妳嘅可以借我一用...益下姊妹
KEC ......

咁你下一步應該係美化個"簽名"位~~~   

喂我忙咗成日..........哩個笑話我真係笑得好開懷呀~~~~

記住話比妳家老爺知呀~~~     
Cassey 寫道:
勁呢.....勁蠢呢......唔.准.笑.

>功課都吾使我理,可能係環境迫成,自然獨立
**個"環境迫成" 係咪就係我地喪 個大嘅時后     
nice1314 寫道:
我呀細佬雖曳D,但對自己是有要求,佢暫時讀書,功課都吾使我理,可能係環境迫成,自然獨立

唔好唸到個個媽咪都好似妳咁偉大先得架.......有d媽咪.....入院前一刻...重響個門口charge 電......食煙啦! 計落隊咖啡都重好過隊煙....    [quote]
會唔會比"其他"人   

呢d嘢蠢....無乜用架.....
扮蠢.....都要睇時候架...
9s, 又要拎支筆抄低喇..(都係唔好教壞妳)

[quote]
喂我忙咗成日..........哩個笑話我真係笑得好開懷呀~~~~

記住話比妳家老爺知呀~~~     

Sorry ah !!
KEC

我e+先留意到你話
.......所有嘢都係自己打入去......

Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

我可能壞過你 [quote]
Cassey 寫道:
呢d嘢蠢....無乜用架.....
扮蠢.....都要睇時候架...
9s, 又要拎支筆抄低喇..(都係唔好教壞妳)

>...重響個門口charge 電......

Cassey 寫道:
唔好唸到個個媽咪都好似妳咁偉大先得架.......有d媽咪.....入院前一刻...重響個門口charge 電......食煙啦! 計落隊咖啡都重好過隊煙....    [quote]
會唔會比"其他"人   

自然環境迫成
妳意思係....
望到亞哥俾人鬧或俾人打之時....為防身入險境....自己自然會獨立+搞掂
咁我生第二個咪......好鬼c乖.....

kec[quote]
我呀細佬雖曳D,但對自己是有要求,佢暫時讀書,功課都吾使我理,可能係環境迫成,自然獨立

.....海棠春睡.....

Cassey 寫道:
我重響樹搵緊.....海棠春睡.....不過好難搵, 有無妳嘅可以借我一用...益下姊妹
KEC ......

咁你下一步應該係美化個"簽名"位~~~   
[/quote]

咁就要約個時間....交流下喇   

kec[quote]
我可能壞過你

係呀...要有著衫噃....係咪難搵d呀   

[quote]
.....海棠春睡....

我有搵到....但頭先失手....出唔到圖
同你一鬼樣架~~~     
Cassey 寫道:
係呀...要有著衫噃....係咪難搵d呀   

[quote]
.....海棠春睡....

望到亞哥俾人鬧或俾人打之時....為防身入險境....自己自然會獨立+搞掂  >>>>>>> No, 係望都冇得望,每日亞哥放學就同呀媽瑣門閉關…食飯至出來…..印印做家務,煮飯……可憐既細佬仔就食自己

妳幾時入過我間房

[quote]
我有搵到....但頭先失手....出唔到圖
同你一鬼樣架~~~     
‹ 上一主題|下一主題