用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part V) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part V) [複製鏈接]

收到! 唔該哂!

原文章由 cheungmp 於 2008-1-31 16:20 發表
大家記得聽日比$14.50小朋友帶返學校買飯呀~~~   

求救呀! 2a班同學仔.
請問明天要帶的數學補ex.3係邊本呀? 還有今日有乜野功課呀? 因我阿仔今日早走, 所以抄唔齊. 請幫幫忙!

MJ

尋晚可能d媽咪都好早冬眠左...有無問到呀?..囝囝今日有無功課交呀?

希望唔到甘快p64啦..

原文章由 MyJade 於 08-1-31 22:49 發表
請問明天要帶的數學補ex.3係邊本呀? 還有今日有乜野功課呀? 因我阿仔今日早走, 所以抄唔齊. 請幫幫忙!

各位靚媽..有無瞓得好好呀??

原文章由 cheungmp 於 08-1-30 23:27 發表
我都係等夠鐘食藥, 我瞓啦....good night

MJ,

你做咩唔打電話比我呀....
點呀, 你知道未呀.....

E仔p.64都開左齋
我尋晚掛住鬧佢, 冇上黎....

原文章由 MyJade 於 08-1-31 22:49 發表

唉.....:(

原文章由 rubyngan 於 08-2-1 09:30 發表
各位靚媽..有無瞓得好好呀??

MJ, 希望妳搞掂左啦....

ALL MAMI, 早晨呀.....各位....

Dear All Beauty Mami,

kec

做乜晨早留留甘既表情...天氣甘凍..應該瞓得好好至係喎...
你失眠呀...身體好d未呀..飲多d暖水..會好d架..

亞女都病左3個星期..我衰..煲左d湯可能唔係好岩佢飲..今朝仲咳得勁d...依家仲話凍多個星期...真怕會帶病過年...
我仲帶佢去星馬旅行tim...有d頭痕..

原文章由 Cassey 於 08-2-1 09:54 發表
唉.....:(

oh, poor Ruby,

Hope you get well soon.

and be healthy during Chinese New year

:恭: :喜: :發: :財:

原文章由 rubyngan 於 08-2-1 10:55 發表
kec

做乜晨早留留甘既表情...天氣甘凍..應該瞓得好好至係喎...

亞女都病左3個星期..我衰..煲左d湯可能唔係好岩佢飲..今朝仲咳得勁d...依家仲話凍多個星期...真怕會 ...

hs,

I have given the Kumon book (CI) to your son directly this morning. Please check. Thanks a lot.

mp

e仔做乜甘唔小心..新學期幾日就中招..
唔好甘勞氣啦..仲有2日都放假..大家輕鬆d...出年再黎過...
放下假...為走更長既路嘛
唔知假期會唔會好多功課呢..尋日有張HRSVW 都唔簡單..我都要查字典..

2E班...唔好漏左視藝...4個水果同包本簿...放完假一定會無左件事

原文章由 cheungmp 於 08-2-1 09:43 發表
MJ,

E仔p.64都開左齋

Hi everybody,

今曰請咗假,而家变得無所事事

昨晚同老爺去看"長江7號",發覺好温情,有正面信識,都啱 d 細睇,你哋可以考慮吓看唔看:loveliness:

嘩嘩,又去旅行,而家嗊凍,去星馬就啱哂。

原文章由 rubyngan 於 08-2-1 10:55 發表
kec

亞女都病左3個星期..我衰..煲左d湯可能唔係好岩佢飲..今朝仲咳得勁d...依家仲話凍多個星期...真怕會 ...

:恭: :喜: :發: :財:

同大家拜個早年後,大人同細路要龍精虎猛,身體健康

各位媽咪早晨,

多謝你地關心, 可能天氣太凍, 冇人覆我呀, 個個早已鑽進暖暖的被窩裏, 不過唔緊要, 阿仔都好醒目, 係早退前已問定下午課的老師有甚麼功課做, 雖然冇寫低, 但依稀都記得, 只不過我驚佢記漏或記錯, 所以就麻煩大家幫忙, 希望我今晚唔駛簽64啦.

RN,

你記住帶定D平安藥呀, 希望你女女早日康復, 假期玩得開心D啦!

MP,

你好翻未呀? 做乜鬧仔呀? 剛剛好翻再鬧仔元氣好傷架, 保重身體啦!

天氣好凍呀   , 大人小朋友記住著多件衫呀.

小桃兒,

謝謝你呀!

yummy 尋晚都要簽P.64, 仲要一晚簽兩個!! 一科中文, 一科英文! 佢帶左上學期既書!

原文章由 cheungmp 於 2008-2-1 09:43 發表
MJ,

E仔p.64都開左齋

唉~~~
我件.....唔止64呢.....仲有其他 :;pppp:

我仔嘅64係工作紙做少左一題
我仔一反常態, 平時好知要帶咩, 今日, 每科都帶晒上,下學期嘅書, 個書包重過磚頭, 我唔理佢, 總之佢再有64就死比我睇

原文章由 yummy 於 08-2-1 13:36 發表
yummy 尋晚都要簽P.64, 仲要一晚簽兩個!! 一科中文, 一科英文! 佢帶左上學期既書!
‹ 上一主題|下一主題