用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 2008年升小一生家長區-請進~
樓主: Easy媽咪
go

2008年升小一生家長區-請進~ [複製鏈接]

Easy媽咪:
So Good. 咁你吾洗彈到腳軟,仲有個靚mum造型tim.

請問P.1仔d課外活動是家長自己揀定由school arrange ga?
原文章由 Easy媽咪 於 07-12-6 15:21 發表
睇下我個頭靚左幾多 thanks!

[ 本文章最後由 berryivyee 於 07-12-6 17:33 編輯 ]
感謝神賜我們寶貝兒子!

當然係家長啦.

原文章由 berryivyee 於 07-12-6 17:29 發表
Easy媽咪:
So Good. 咁你吾洗彈到腳軟,仲有個靚mum造型tim.

請問P.1仔d課外活動是家長自己揀定由school arrange ga?

嘻...彈左咁耐, 都要改變下喇! 係咪好美女呀~~~哈...哈...

原文章由 berryivyee 於 07-12-6 17:29 發表
Easy媽咪:

回覆 #183 Easy媽咪 的文章

Wa! Easymama,

妳的新相好靚呀

Emily:loveliness:
Emily

回覆 #2 Easy媽咪 的文章

Easy媽咪

我send左pm給妳啦!
請加上我的名字在2008小一list, 唔該!

我個仔間幼稚園只得他一人考上英華,
所以他有點不開心,沒有同學仔一起返學,
希望21號可以認識妳們

回覆 #2 Emily71 的文章

Hi Easymama,

我都跟妳一樣整靚個樣先!:  
THANK YOU SO MUCH!

Emily:loveliness:
Emily

原文章由 HITOMI 於 07-12-7 00:17 發表
希望21號可以認識妳們 ...

我諗男仔會好一點,女仔真係聽過好唔開心(雖然佢父母好開心-->>MCS).

仲記得面試那天,同組幾個已經好似好熟咁.....

Hi Easy 媽咪..
哎呀..唔見左隻跳跳虎彈彈下既..
呢幅美女圖好靚bor..
不過點整架..我唔識呀..我都想揀番幅圖..
原文章由 Easy媽咪 於 07-12-6 22:51 發表
嘻...彈左咁耐, 都要改變下喇! 係咪好美女呀~~~哈...哈...

Hi Hitomi
唔怕bor..我介紹我仔比你仔仔識..包佢地一次生,兩次熟..
原文章由 HITOMI 於 07-12-7 00:17 發表
Easy媽咪

我send左pm給妳啦!
請加上我的名字在2008小一list, 唔該!

希望21號可以認識妳們 ...

我又去報到...
到時見
原文章由 Longlongmom 於 07-12-6 17:10 發表
果然係 Easy mama , very good , 21 日, 完左個迎新會大家落去有盍操場報到, yes madam

Hi,林4:
你去條link度,選你喜歡的動畫,save左佢,再去你個"觀看賬號"---"頭像"upload上去就得!試下!
http://www.baby-kingdom.com/?uid-15064-action-viewspace-itemid-8096
原文章由 林嗅四 於 07-12-7 09:06 發表
Hi Easy 媽咪..
哎呀..唔見左隻跳跳虎彈彈下既..
呢幅美女圖好靚bor..
不過點整架..我唔識呀..我都想揀番幅圖..

[ 本文章最後由 berryivyee 於 07-12-7 10:05 編輯 ]
感謝神賜我們寶貝兒子!

Hi Berryivyee
得啦...攪掂,唔該晒呀..
原文章由 berryivyee 於 07-12-7 10:04 發表
Hi,林4:
你去條link度,選你喜歡的動畫,save左佢,再去你個"觀看賬號"---"頭像"upload上去就得!試下!
http://www.baby-kingdom.com/?uid-15064-action-viewspace-itemid-8096 ...

我又去有蓋操場報到, See you.

lfhh

原文章由 Longlongmom 於 07-12-6 17:10 發表
果然係 Easy mama , very good , 21 日, 完左個迎新會大家落去有盍操場報到, yes madam

我都又去有蓋操場報到啊! See you.
感謝神賜我們寶貝兒子!

Hi, 各位媽咪

不如我們帶D記號作為相認時的暗號,不如帶一包"旺旺", 代表我們陣容"旺"盛嘛!

Pls comment !

預埋我啲一家三口.

哈哈哈
原文章由 kyfanny 於 07-12-7 14:44 發表
Hi, 各位媽咪

不如我們帶D記號作為相認時的暗號,不如帶一包"旺旺", 代表我們陣容"旺"盛嘛!

Pls comment !

Hello everybody,
My son will go to Ying Wa next year too!  Very exciting and happy about this!   Just read all the messages in this forum and want to be a member, may I?!  

easy媽咪..
麻煩係統計下我地而家有幾多個08 yw p1學生家長join左member呀..好多人,好熱鬧呀..   
原文章由 BBMama02 於 07-12-7 17:09 發表
Hello everybody,
My son will go to Ying Wa next year too!  Very exciting and happy about this!   Just read all the messages in this forum and want to be a member, may I?!  

嘻!似乎大家的頭像越來越正播!
感謝神賜我們寶貝兒子!
‹ 上一主題|下一主題