用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 香港創價幼稚園~Part II
樓主: YinYin2002
go

香港創價幼稚園~Part II [複製鏈接]

Re: 香港創價幼稚園~Part II

virginia, thanks a lot!

我覺得你地個個小朋友都好有風度, 好願意讓以山踏單車, 可能以山好似bb, 小朋友會就佢, 我同爸爸都覺得囡囡d同學對佢好好, thanks! 另外我都忘了帶相機, 如果方便的話, 請e-mail相比我, 萬二分感謝! My e-mail address : [email protected]

hello 各位!!

我嗰日的安排實在太差  希望大家見諒   

阿囡玩得好開心呀!!重問我幾時又同同學仔出去玩, 希望下次gathering 老天爺幫吓手    

gathering photos
**每位公主/王子很可愛    **

virginia,
你實在客氣了, 當天安排沒有問題, 好彩我地選擇有室內的地方, 不言落雨不知點算, 只要小朋友開心就已足夠, 攪手不易做, 你願意做攪手已非常感謝!

Maria,
已收到d相, 非常感謝!
virginia_chau 寫道:
hello 各位!!

我嗰日的安排實在太差  希望大家見諒   

阿囡玩得好開心呀!!重問我幾時又同同學仔出去玩, 希望下次gathering 老天爺幫吓手    

gathering photos
**每位公主/王子很可愛    **

龍馬媽媽,
我都好鍾意以山, 佢細細粒好得意.
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

珍珠媽咪,
真係唔刻你呀!    幫我燒埋vcd,真感激.     
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

mariachn,
以後佢兩個有伴啦!     

virginia,
唔刻你幫我地做cordinator.   

Happy New Year !!!

大家在2006年, 心想事成, 身體健康! 開開心心!

Dear All,

[size=large]HAPPY NEW YEAR     

各位媽咪

[size=medium]HAPPY NEW YEAR 2006!!!

真係唔好意思,因為自己病左,而家才有時間將相片UPLOAD上網,大家可以睇睇,有幾張是由囝囝親自拍攝,效果不錯呀..   
~~相片~~

Virginia: 好多謝你的安排,行程很好,小朋友可以食(特別是韋諺非常喜歡你整的腸仔,不停的食真失禮),又可以參觀,只是天公不做美,未能到公園玩。

珍珠媽咪:軒軒好乖,韋諺回到家後,話好掛住軒軒

Maria & Sandy:下次有機會請再指教一下管教小朋友的心得

AAl: 你大囝一字馬,真係好勁

龍馬媽媽:以山真係好BB,個個都想保護她

祝各位創幼的家長及小朋友:

[size=x-large]2006年新年快樂、身體健康!!

明天要返學了,你地會唔會好擔心小朋友唔識起床呢? 我就好擔心了,因為囡囡放假之後就晚睡晏醒呀!   
囡囡媽

YinYin2002 ~~
睇左相啦~~影得好好呀!真係多謝你將相片UPLOAD上網 韋諺真係有拍攝天份喔~~~

Virginia~~
多謝你安排左一個愉快既假日俾我們,真係玩得好開心   
AAl~~
唔使客氣,講真,你大囝一字馬真係勁,軒軒返到屋企係度學,好好笑呀

Hi 珍珠媽咪 & 各位媽咪:
天氣又開始轉凍啦,各位小朋友要著多件衫呀,我呢兩日都比囝囝著運動服上學,此終覺得男孩子只著短褲好凍的(其實轉冬季校服以來囝囝只著個一次短褲回校)..  

大家去左邊呀,我地的topic已排到好後,已update 番上來先得呀~~~he he

YinYin2002~~
我來啦~~~~
囝囝一返學,我又可以抖吓氣,放左十幾日假,玩到我好辛苦,雖然我都好享受,所以我現在明白到老師真係好有耐性同好有愛心,因為我自己對住一個囝囝已經筋疲力盡   
星期五又 啦!一轉凍真係唔想起身, :tongue:  

珍珠媽咪,
vcd 已經收到啦, 多謝!!     

今朝早好 大家記住著多件衫

Hi 珍珠媽咪 & Virginia
真係好凍 大家要保重身體...

咁凍的天氣大人都不願起床,好彩囝囝這個星期都好乖,每朝叫他都可以立即起床,可能是放了十多日的假期,所以希望上學玩啦     :-

請問你地有無訂 "多啦A夢話"話劇

我訂了2/2  ----  $150

你囝囝好乖, 我囡囡第一日返學哭左半小時, 上校車前識講今日哭左, 明天不會啦!但第二日都要哭10分鐘, 不斷話好眼瞓, 放學回來都要睡返3至4小時午覺, 好彩今日終於正常返!
YinYin2002 寫道:
Hi 珍珠媽咪 & Virginia
真係好凍 大家要保重身體...

咁凍的天氣大人都不願起床,好彩囝囝這個星期都好乖,每朝叫他都可以立即起床,可能是放了十多日的假期,所以希望上學玩啦     :-

YinYin/龍馬媽:今朝凍左好多,但亞女見到我第一句係問今日係咪著裙呀 因佢而家好貪靚好鍾意裙。其實今日係著校裙的,不過我想佢著運動服暖d,好彩最後都冇扭計,因為之前試過扭到差d過鐘!我唔記得乜男仔冬季校服係短衭?咁又真係好

cody:"多啦A夢話"話劇~有興趣wor 有冇多d資料/website,when & where?

virginia:沙田博物館好多野睇/玩,我要搵日再去過!今次gathering好好玩,多謝安排!

我亞仔係上午班第二組, 佢話昨日係課室做老闆, 幫手賣水果, 今天改做收銀員, 同同學收錢, 笑死我
‹ 上一主題|下一主題