用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 特別嘉賓密針站~拍吐(Part II)
樓主: Jamesmama
go

特別嘉賓密針站~拍吐(Part II) [複製鏈接]

原文章由 TwinsMother 於 08-4-2 15:25 發表
cc, 今日我仲食到咁死咁多, 好飽呀!

妳今晚返去club house 跑下啦
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

原文章由 Jamesmama 於 08-4-2 15:26 發表

妳今晚返去club house 跑下啦

阿囡考試呀 ~~ 點去
講開又講, 我住左咁耐, 一次都未去過健身室.

aa, 你仲有20個post才到900大關, 今日努力d.

:( :D

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

哈哈~我去過會所既健身室

1次咁大把~

aa & cc,

你地寶寶今星期日有參加童軍運動日嗎?
click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

原文章由 TwinsMother 於 08-4-2 15:33 發表
aa, 你仲有20個post才到900大關, 今日努力d.

aa 加油)))

aa 努力 ))))

[

原文章由 LOOLOO 於 08-4-2 15:36 發表
aa & cc,

你地寶寶今星期日有參加童軍運動日嗎?

係咪under 9才先參加得架?

我估係小童軍先有得join...

我地d寶寶超齡啦 ~

:tongue:

我打錯了, 我應該打ss至啱.  眼瞓累事.

占媽, 實在太掛住你嘞.
click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

原文章由 Jamesmama 於 08-4-2 15:33 發表

又係借口, 到考完試就會M來或者BUSY又點去, 都係果句, 萬事起頭難, 其實唔只對妳身型好, 對妳健康都好架, 抽DD時間啦, 20分鐘...........就夠

真要學下你, 先知得.   我嘛就係果種對自己唔要求果種人, 死蛇難蛇.

原文章由 Jamesmama 於 08-4-2 15:37 發表

占哥唔係童軍喎 SORRY

cc,

我估 ee 想問 ss....

may be太掛住你..

所以打錯

cc - 咪篤爆我啦 ~

哈哈~又多一個post

原文章由 LOOLOO 於 08-4-2 15:39 發表
我打錯了, 我應該打ss至啱.  眼瞓累事.

占媽, 實在太掛住你嘞.

我估中啦~

有冇獎品呢

原文章由 Ansonhei 於 08-4-2 15:42 發表
cc - 咪篤爆我啦 ~

哈哈~又多一個post

睇怕你咁post, 都好快成功達到.!

原文章由 Jamesmama 於 08-4-2 15:43 發表

吳X如有句野
"無唔靚的女人, 只有唔KEEP" 妳明唔明佢意思, 肥都有肥靚, 妳同AA 就係唔會"論論盡盡" 都可以, 不過肥會有好多暗病, 而妳........就更加要小心考慮 ...

cc,

你讚我令.....

定話我肥先....

嘿嘿

aa, 比個叻叻你

原文章由 TwinsMother 於 08-4-2 15:44 發表

睇怕你咁post, 都好快成功達到.!

好快啦~
好快啦~

好快啦~

:loveliness:
‹ 上一主題|下一主題