用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 北角衞理堂幼稚園 北角衛理堂
go

北角衛理堂 [複製鏈接]

請問K1課程主要用那語言上課, 是否課程沒有英文的? 謝謝~
   1    0    0    0

use Cantonese. k1 has 2 English sessions (20 min) by NET per week. Net just plays with them. Normal teachers teach the alphabet and simple sentences like 'good morning, teacher'.

Add 1 session of Putonghua in k2, also by native speaker.

My son learned his English thru me mostly, not the teachers. He still cannot speak any Putonghua after doing k2. So I have to teach him myself now.

Any sharing on teaching children Putonghua?

原帖由 Jasmine-4711 於 10-10-4 23:22 發表
use Cantonese. k1 has 2 English sessions (20 min) by NET per week. Net just plays with them. Normal teachers teach the alphabet and simple sentences like 'good morning, teacher'.

Add 1 session of Put ...

衛理堂幼稚園下午班.

衛理堂幼稚園收了 BB讀2011年 K1 下午班. 不知下午班的情況如何?
是否如上午一樣 BB Happy, 又學到野? 升小學有同等機會到衛理小學上午校?

衛理堂幼稚園都收了亞仔讀N1插班+K1下午班!!!有冇衛理堂既家長可以講下學校既情況呢?我覺得衛理堂既老師好有愛心!!!

回復 1# ice9811 的帖子

老師嬸嬸都好有愛心, 好 caring... 小朋友學懂自理, 開心幼稚園~
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

我下個月亞仔返N班啦!!!!老師係未好主動聯絡家長架?

我個仔又係岩岩插下午小組, 下學期又係下午班, 不過, 已寫信調班, 希望到時有位啦

原帖由 ice9811 於 11-1-27 23:23 發表
我下個月亞仔返N班啦!!!!老師係未好主動聯絡家長架?

我囡讀得開心,佢讀N班。返來都講到學校生活我聽。
老師如發現小朋友在學校有問題就會找家長,初開學較多電話,可能現已適應,沒甚麼事也少找家長。
但你有事找老師留電話就一定回覆。

我仔仔剛剛返左一星期!感覺好好呀!亞仔好鐘意呀!!之前讀明我,成日都唔肯返學!而家好好多啦!!!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題