用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼稚園 今日竟然收到SPK的來信!
樓主: BEAR3112
go

今日竟然收到SPK的來信! [複製鏈接]

SORRY, 我擺左個 wu lung, 原來個封係 kv 信至真... 真係唔好意思, 嚇左大家一跳 !

原帖由 Tabobo 於 10-3-23 13:46 發表
我老公開左信箱, 已經收到 offer letter, 入面仲有入學資料, 大家都留意下啦 !

Still no letter today. Have called SPK but the staff refused to check via phone, may be too many phone calls already. They told us the letter may arrive on Wed. or Thu.

Did anyone got the 諮詢信 finally got an offer? Verbally or by letter?

Did all have verbally offer received the letter yet ???

原帖由 Hillarymomo 於 10-3-23 15:32 發表

hillarymomo    June 07  PM

見你女女好叻, 佢上邊間面試班? 請指教!

原帖由 mosibaby 於 10-3-23 15:03 發表

因為係小朋友自己入去in,所以都唔知問過d咩,我只係知我囡囡冇喊,不過當日真係有好多小朋友喊左mouth:" />

應該係唔再收k2小朋友

我個女個班就冇男仔, 聽講st joe 幼稚園好快就唔再收k1小朋友, 不過唔知確實年度

我諗我都係俾我個仔讀第二間因為有一日我發現原來呢間學校的男仔實再太少啦, 好似唔係咁平衡, 都係去第二間讀

我打去SPK, 話佢知之前已經填回諮詢信, 但佢都叫我等多一兩日...點都唔覆! 一陣叫老公再打去先!

同埋原來我哋都比嗰張notice "trap"咗, 嗰度係寫住...
會於3月19日"後"寄出結果, 即係後到幾時係無規定既, 只係叫你19號前就唔好打去.......
唉!

原帖由 Tabobo 於 10-3-23 13:46 發表
我老公開左信箱, 已經收到 offer letter, 入面仲有入學資料, 大家都留意下啦 !

我仲未收到offer letter, 雖然口頭話OK, 不過有封信安心D ma.

原帖由 fongbao168 於 10-3-23 15:34 發表
fongbao168   Jan 07  PM

Yorkie           Jan 07 AM

fongbao168   Jan 07  PM

原帖由 Hillarymomo 於 10-3-23 15:32 發表

hillarymomo    June 07

原帖由 mosibaby 於 10-3-23 13:18 發表
name              date of birth          AM/PM
hihicathk          Mar 07                 PM
6321               Apr 07                  PM
babytown8      Apr 07                  AM
bonnie_chan    June  ...

hillarymomo    June 07  PM

恭喜哂
http://lilypie.com]
http://www.fotop.net/cyanliu

靖問你地幾時註冊
原帖由 BEAR3112 於 10-3-23 15:17 發表
好開心見到今日咁多人上嚟報喜呀!!!

我更開心係我朋友的囡囡都係入到PM CLASS, YEAH!!!

醒目開學勳章

我想問吓是否100%上小學, 又是否100%上中學, 因有人話係, 又有人話唔係

好開心見到今日咁多人上嚟報喜呀!!!

我更開心係我朋友的囡囡都係入到PM CLASS, YEAH!!!

真係好開心見到你地收到offer, 雖然我個仔都係waiting, 但係我個女係spk讀緊, 我想話俾大家知spk真係一間間好好好好的幼稚園
‹ 上一主題|下一主題