用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 報咗2011年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 ...
樓主: max1116
go

報咗2011年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 [複製鏈接]

原帖由 bbgrass 於 11-8-3 10:03 發表
Hi 323...你囡囡係n2 new student?

hehe, 係new student, 遲d有機會話你知!

Hi 323...你囡囡係n2 new student?

原帖由 323 於 11-8-3 09:08 發表

提前幫個女中毒? 我想幫個女戒毒都難, 一見公主就發狂, 最好一日24小時都著住件公主裙

我都想認識吓d parents and 小朋友...不過呢度反應一般, 唔知大家係咪鐘意玩即興多d呢  

原帖由 KaHeiBaBa 於 11-8-3 00:58 發表

我哋當年係約咗放學後,一齊去學校後面嘅紀律部隊人員體育及康樂會"中菜廳"飲茶:

http://www.google.com.hk/maps/vt/data=Ay5GWBeob_WIPLDYoIWcfVXxvZu9XwJ55OX7Ag,UOb3sA_k3KRxxiGpZdkJhVqVQVxji_gg1_RsgYs4npJjWiC ...

[quote]原帖由 max1116 於 11-8-2 15:21 發表
相機準備好未 ? <-- OK
校服準備好未 ? <-- OK
大人同埋小朋友對鞋準備好未 ? <-- OK
仲有 ..... <-- ??  駛唔駛帶書包, cup.....

好, 咁就由你搞惦佢

原帖由 max1116 於 11-8-2 15:17 發表

都好啊 ! 星期六放學後就開啦 ~

原帖由 bbgrass 於 11-8-1 14:31 發表
我個女仲未識公主....不過我呢個 Mammy 都買了兩對公主鞋仔比佢做校內鞋

BTW...其實Mammy 係喜歡 Hello Kitty ga..wahhahaa

提前幫個女中毒? 我想幫個女戒毒都難, 一見公主就發狂, 最好一日24小時都著住件公主裙

原帖由 KaHeiBaBa 於 11-8-3 00:58 發表

我哋當年係約咗放學後,一齊去學校後面嘅紀律部隊人員體育及康樂會"中菜廳"飲茶:

http://www.google.com.hk/maps/vt/data=Ay5GWBeob_WIPLDYoIWcfVXxvZu9XwJ55OX7Ag,UOb3sA_k3KRxxiGpZdkJhVqVQVxji_gg1_RsgYs4npJjWiC ...

洗唔洗係會員先入得? 果到好大好寬敞, 不過食物就一般啦

原帖由 max1116 於 11-8-2 15:10 發表

歡迎你呀 ! 323

多謝! 你份新工好忙喎

我都要等到16號先開學

貢獻勳章

原帖由 bbgrass 於 11-8-2 09:27 發表
不如星期六完了 lesson 係大堂的聖母像前集合?

時間過得真係好快,眨吓眼就已經過咗5年 !!
[img]http://forum.baby-kingdom.

相機準備好未 ?
校服準備好未 ?
大人同埋小朋友對鞋準備好未 ?
仲有 .....

原帖由 bbgrass 於 11-8-1 14:28 發表
既然新學年今個 saturday 都開始 lor, 咁不如我哋 set up 個 new thread under SPN for 2011 parents chat chat chat
你估 saturday 之前我哋會唔會搞到 2000 呢?

都好啊 ! 星期六放學後就開啦 ~

原帖由 bbgrass 於 11-8-1 14:31 發表
我個女仲未識公主....不過我呢個 Mammy 都買了兩對公主鞋仔比佢做校內鞋

BTW...其實Mammy 係喜歡 Hello Kitty ga..wahhahaa

早排開倉價150元買咗對PUMA鞋俾亞妹,好彩佢都好LIKE

原帖由 323 於 11-8-1 17:59 發表
我驚紅白藍易broken, 最後都係買左個帆布袋用黎裝被算, 總算買齊野

努力特訓阿女當中

歡迎你呀 ! 323

不如星期六完了 lesson 係大堂的聖母像前集合?

原帖由 dadabb2009 於 11-7-29 13:57 發表
係喎, 我地都有幾個n1a, 不如果日相認吖!

倒數.....仲有 67 個 post .....

呢個呀媽好像無聊....日日望住件校服.....我地要 16/8 先有得開學.....

醒目開學勳章

原帖由 bbgrass 於 11-8-1 14:28 發表
既然新學年今個 saturday 都開始 lor, 咁不如我哋 set up 個 new thread under SPN for 2011 parents chat chat chat
你估 saturday 之前我哋會唔會搞到 2000 呢?

我驚紅白藍易broken, 最後都係買左個帆布袋用黎裝被算, 總算買齊野

努力特訓阿女當中

原帖由 hellomickey 於 11-7-30 17:47 發表

D女仔好貪靚,遲些佢会耍求粉紅色運动鞋(仲耍公主款)
‹ 上一主題|下一主題