用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

有冇人知道套新版UPDGRADE要幾多$?

有咩送呀?

謝謝!!!
   1    0    0    0

I am also interested.  Could you email me contact of that 教育顧問 so that I can have an appointment with her?  My email is [email protected] Many thanks!

原帖由 kendorisbb 於 10-5-12 16:42 發表
我都約左個教育顧問幾次先約到呀, 因為我比較保險想親身睇下套野, 同埋睇埋套Let's play 如果買哂2set 都係9千幾元咋, 有6個月免息分期, 搞到我心郩郩.......

你地套fun with words 到左屋企後可以分享下嗎? thanks ...

OH, 咁請問幾$
原帖由 Jeco 於 10-7-17 10:15 發表

huh? 送左比人? 咁就要補錢當補購返原先既card再upgrade...

咁係米要退番某部份野比佢架, 因為套card有d送左比人呀

想問下如果已經冇再續會, 依加又想買呢套, 可以點.
同埋張檯係點架, 有冇人可以post出黎睇睇

醒目開學勳章

我都收到upgrade版, 阿仔好鐘意玩

張枱好靚, 不過阿仔太細未用到, 要收埋先, 遲D先攞出嚟用

Jeco

我想問下點樣配對支筆及書呢?

我見好多媽咪問upgrade版同舊版o既書內容有冇分別,琴日送貨o黎果陣,我老公無被返舊o既parents' guide,所以我將新同舊o既內容對過。發覺好似好多媽o米講係將o的書拆做4本,每本約40零50頁度,同埋排過位,內容係無多到o既。希望可以幫到你地啦!

你要之前打電話去補購架, 我就是唔見了其中一疊咭, 所以要比$75補購呀, 不過佢唔駛我上去旺角拿回那疊咭, 那位小姐說已在電腦mark下我這個情況, 送貨既時候就只會收回2本書, 2隻cd和3疊咭便算!

原帖由 Jeco 於 10-6-9 09:35 發表

佢會送貨時收齊退返既教材!

至於你話唔見左一本的話我就唔清楚會點, 我諗可能會要你先補錢購買返一本先, 再安排送貨掛~ *其實舊版keep黎都無用, 因為新版都一樣有! :) ...

回覆 72# charis_mama 的文章

佢會要你補購番舊版funs with words 架

想問下, 咪話要將舊的 FUN WITH WORDS 退返比佢地既, 如果唔見左 一本 fun with words, 仲有無得 upgrade?

( 我係話如果, 我諗緊, 會唔會有人突登話唔見左舊那兩本, 然後收埋, 跟住再 upgrade, 咁咪可以 keep 返舊果兩本書囉)!

Jeco, 佢幾時上來收返套 fun with words 架? 收新貨時收, 定係佢會早 d上來收架?

醒目開學勳章

等我問吓顧問有冇得睇吓個sample係點先

原帖由 Jeco 於 10-6-2 14:22 發表

歲半我覺得可以用啦! 其實性能同電子書差不多, 我囝囝歲半時我都有比電子書佢玩...佢都會周圍篤吓, 慢慢佢就自然學緊嘢架啦! 而家FUND WITH WORDS都一樣有支筆又係可以係本書到點讀, 你咪比你BB篤就得架啦! :)

另 ...

‹ 上一主題|下一主題