用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生性” [複製鏈接]

原帖由 alicetong 於 09-1-10 09:37 發表
今日係未某人要返工呀

報告格格 : 99% 肯定 。。。。

原帖由 bettylam 於 09-1-10 09:49 發表
hihi!all:

我依然係6點幾起身沖奶茶加小籠包中西合 早餐,7點幾送左相公出門後開始執拾大計~
今早真係好寒 ,做衫時的水係好似櫃的冰咁......

2b:我係咪已經比左呀女去北京條li ...

賢妻良母 Betty

抵讚 !

我又唔係覺得幾凍咋 。。。

您係俾左幾張阿女去北京既相我睇咋,有無隨想呀 ? 想聽下佢既經歷喎

八卦既 2B

2b,
今朝大山8點幾已經係被窩度睇三國演義
都算早起啦
格格都早起 係巨山同細山依家先起
細山話巨山已經問左佢乘數表同潤年,平年0個d0拿喎

原帖由 2bzmummy 於 09-1-10 09:54 發表

格格

我地一家都奉行早睡早起身體好 。。。。

醒目開學勳章

dear格格:
報告格格 : 99% 肯定 。。。。 >>betty報告,100%肯定話你知,呀某某人係聽日都要返

專攪攪陣的betty上

betty
您一朝早已經安排晒整日節目時間表,
在下實在佩服,佩服
點呀,隱形眼鏡仲有無隱形到

原帖由 bettylam 於 09-1-10 09:49 發表
hihi!all:

我依然係6點幾起身沖奶茶加小籠包中西合 早餐,7點幾送左相公出門後開始執拾大計~
今早真係好寒 ,做衫時的水係好似櫃的冰咁......

2b:我係咪已經比左呀女去北京條li ...

醒目開學勳章

回覆格格:
隱形眼鏡仲有無隱形到>>>隱形眼鏡無隱形,對眼就隱晒形..

2b:呀女呢半年脫胎換骨,已經吾再係以前架呀女loo...而家吾會再好似以前咁一輪咀,都係係咁up,不過就吾係同我地二老up,係同同學,交流的朋友,我地二老只係行經房門聽的吾聽的,間吾中聽到一,二句,好充實,好享受呢個交流團喎,另外一句係獲益良多喎...

報導最新工作情況~

原帖由 alicetong 於 09-1-10 10:27 發表
2b,
今朝大山8點幾已經係被窩度睇三國演義
都算早起啦
格格都早起 係巨山同細山依家先起
細山話巨山已經問左佢乘數表同潤年,平年0個d0拿喎

...

格格

要勸喻大山切忌係床上閱讀,因為會影響靈魂之窗架。。。 會一世架

原帖由 bettylam 於 09-1-10 10:44 發表
回覆格格:

2b:呀女呢半年脫胎換骨,已經吾再係以前架呀女loo...而家吾會再好似以前咁一輪咀,都係係咁up,不過就吾係同我地二老up,係同同事,交流的朋 ...

Dear Betty

要接受到小朋友會日益長大,學識放手,阿女既今日都係您樂於見到架,係咪 ?

原帖由 bettylam 於 09-1-10 10:27 發表
dear格格:
報告格格 : 99% 肯定 。。。。 >>betty報告,100%肯定話你知,呀某某人係聽日都要返

專攪攪陣的betty上

Dear Betty

阿某某人呢排心情認真麻麻,每次上黎都要呻下咁,好在我地呢度夠溫暖,通常都會發放一 D 正能量過佢

無聊無聊的 2B

2b,
多謝提醒
係被裡面睇書就係因為今日凍0者 好少可..
通常我兩個一人一件就要廳同房分開,有時我用電腦,
個仔就坐係床上面溫習囉,
或者互換位置格格做尊大佛

原帖由 2bzmummy 於 09-1-10 14:15 發表

格格

要勸喻大山切忌係床上閱讀,因為會影響靈魂之窗架。。。 會一世架 mouth:" /> mouth:" /> mouth:" />

betty,
您對眼睛燈籠咁大又靚 點會隱晒形架

我都等緊大山脫胎換骨呀..最好換埋層皮連d
皮膚都滑滑就好了

原帖由 bettylam 於 09-1-10 10:44 發表
回覆格格:

2b:呀女呢半年脫胎換骨,已經吾再係以前架呀女loo...而家吾會再好似以前咁一輪咀,都係係咁up,不過就吾係同我地二老up,係同同事,交流的朋 ...

betty,

唔係咁橙呀 希望唔駛啦...
佢老人家天寒地凍...

原帖由 bettylam 於 09-1-10 10:27 發表
dear格格:

專攪攪陣的betty上

太后,

仲要我教, 咪係倒錢落海0羅, 好開心0架!

原帖由 2bzmummy 於 09-1-9 08:39 發表

散得開心都未嘗不是好事 不如講黎聽下散錢之道呢 ?
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 alicetong 於 09-1-10 14:29 發表
betty,
您對眼睛燈籠咁大又靚 點會隱晒形架

我都等緊大山脫胎換骨呀..最好換埋層皮連d
皮膚都滑滑就好了

格格

咁您要幫大山拆骨煎皮先得咯

原帖由 正46 於 09-1-10 16:36 發表
太后,

仲要我教, 咪係倒錢落海0羅, 好開心0架!

係咪好似政府係電視賣廣告咁,一箱箱咁倒落海呀

原帖由 alicetong 於 09-1-10 14:31 發表
betty,

唔係咁橙呀 希望唔駛啦...
佢老人家天寒地凍...

格格

咁記得今晚唔好放巨山出去呀

2B,
如果可以好似蛇咁脫皮未幾好...
唔敢囉,物極必反呀

原帖由 2bzmummy 於 09-1-10 17:05 發表

格格

咁您要幫大山拆骨煎皮先得咯

2b,
多謝您關心
今晚要一人一件西餅,好在唔駛囉...

原帖由 2bzmummy 於 09-1-10 17:07 發表

格格

咁記得今晚唔好放巨山出去呀

我今朝竟然訓到11:30
原帖由 2bzmummy 於 09-1-10 09:31 發表

格格

scan 卷大晒咩 :;pppp: :;pppp:

我一早已經起身食飽飽早餐添啦

醒目開學勳章

dear all:

格格:吾好笑我啦!我對眼係無厘神氣眼,別名叫貓眼,聽人講鳳眼最美,貓眼係大而無神,不過有小小開心就係名歌星陳x琳果對都係貓眼,我滔了小小光~

近排發覺對目真係吾係好掂,所以成日打錯野同埋打漏野...希望你地見諒,睇得明我up乜啦!

報導工作情況~

工作非常順利呀!比預期更加好,中港台各同事非常融洽,我係太快手又心急,好幾時做漏野,而的從未掂過架lc同乜乜表,佢地好有心機提點我,呢輪都好準時收工,不過對明目就真係非常慮,因為要全日都係對住部腦

betty上
‹ 上一主題|下一主題