用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 09/10 K20 同學會
樓主: TszWun
go

09/10 K20 同學會 [複製鏈接]

Kyle話老師叫寫中國一,二,三,十喺楷簿,but 我只撕一張空白比佢寫,佢寫咗2頁話要比老師睇, 真係唔知本楷簿係for自己練習定係要比老師睇!!??
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

Dear Sunny,
我已過數比你, Please check PM.
Thanks a lot.
Amy
原帖由 TszWun 於 09-9-9 22:29 發表
hi 所有10.1團友,

已經有18個family己經付款,
未付款既family請大家安排一下,
因為仲有好多人waiting緊!
一切都以比錢後先為確實!

今日我亦給了發達行5000元訂金
人數就要下星期給旅行社作實,
有問題就可以揾我!
t ...
Arthur 媽媽

HI ALL,

我問過miss wong,
唔係一定要買階簿,
只係因為階簿有好多規則格仔,
可以比小朋友學寫得整齊d!

原來要寫中國字, 一, 二, 三,
真係唔知, 我個囝仲寫123添

hihi uncle sunny,

sorry!認錯你係mami tim,當日27/8我好似見唔到你,只見tsz wun ma.
但...你是否那位旅行搞手呢? 話說我9/9送阿仔返學時,是否在課室門外見到果位呢!? 當時有位媽媽說你好犀利架, 成百人的旅行團都搞得掂....佩服佩服!
今次我遲咗報...無位lu, 下次再join你哋一齊玩喇!

係喎...Tsz Wun是否還有個細佬? 好啱喎..朗希都有個細妹呀, 下個月都一歲了! :)
Long Hei was born on 18 Jan 2005

Long Hei's Album
(updated on 1 Nov, 2006)

hi ching1,

你都好野, 記得72/8係mami同佢去,
我過日反工冇去到喎!
攪旅行都唔係好難, 之都攪過一次,
有過之前一次經驗都ok!
有興趣你都仲可以排waiting list1

原帖由 Ching1 於 09-9-10 18:09 發表
hihi uncle sunny,

sorry!認錯你係mami tim,當日27/8我好似見唔到你,只見tsz wun ma.
但...你是否那位旅行搞手呢? 話說我9/9送阿仔返學時,是否在課室門外見到果位呢!? 當時有位媽媽說你好犀利架, 成百人的旅行團都 ...

hi sunny,

梗係記得啦,tsz wun ma借過支筆比我嘛! 當時我哋仲傾咗幾句tim. 如果你有黎我都見到你. 唔緊要,下次再認識過!

um...1/10我哋都有興趣去架,現在還可以排waiting list 咩!?

原帖由 TszWun 於 09-9-10 20:01 發表
hi ching1,

你都好野, 記得72/8係mami同佢去,
我過日反工冇去到喎!
攪旅行都唔係好難, 之都攪過一次,
有過之前一次經驗都ok!
有興趣你都仲可以排waiting list1

...
Long Hei was born on 18 Jan 2005

HI CHING1

可以WAITING,
但唔一定有得去!

Sunny,

okok,你可否把我們 2大1小放在waiting list度? 幾時先會知到有冇得去呢? 你們今次去邊度玩呀?

原帖由 TszWun 於 09-9-10 22:57 發表
HI CHING1

可以WAITING,
但唔一定有得去!

hi ching1,

你睇反第10頁就知道去邊及價錢!
至於幾時知道有冇得去我真係唔敢答實你,
要睇下有冇人退出先!

hi 所有10.1KV旅行團友,

提一提所有未付款既朋友,
星期一如果我還未收到未付款既朋友通知,
及入賬,我會將佢當作棄權, 後備會補上,
因為我將要覆實旅行社人數及準備禮物,
希望大家留意!

Hi TszWun,

I've transfered $370.16 to your a/c yesterday, pls check. thx

Kyle Mami
原帖由 TszWun 於 09-9-11 12:20 發表

希望大家留意! ...
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

Sunny,
我過咗啦, 你check唔check到呢 ?

原帖由 TszWun 於 09-9-11 12:20 發表

希望大家留意! ...
Arthur 媽媽

hi amy, luckygirl,

我check下先, 要今晚先覆到大家!

現在付最新付款名單, 如有錯漏, 請通知我!

1)wenwenlou   -  柏言  2大 1小  (K2O)  已付
2)CrystalSo    -  Ryan Wong 2大2小 (K2M) 已付
3)tszwun        -  alvin 3大 1小 +1個bb (K2O) 已付
4)Keroro_Him - 子謙  2大 1小 +1個bb (K2M) 已付
5)CandyPoon  - 學禮5大 2小 (K2N)  已付
6)Cruxcat       - 逸喬 2大1小 (K2M)  已付
7)Maggie Pang - 郁郁 2大 2小 (K2O) 已付
8)ng360          - 2大1小 (K1G) 未付
9)bjw              - 永永 2大1小 + 1個BB ((K2N) 已付
10)hin yueng     - 顯揚 2大1小 (bjw代報) (K2O) 未付
11)vsycheng     - Rita 2大1小 (K2M) 已付
12)jumbo_mandy - 嘉嘉 2大1小 (K2N) 已付
13)tommysimmy - amy2大2小 (K2N) 已付
14)mackyfungng - issac 2大1小 (K2L) 已付
15)amymitpro - Arthur 2大1 小 (K2J) 已付
16)luckygirl      - Kyle 2大1 小(K2O) 已付
17)jessken       - adan 2大1 小 (K2O) 已付
18)Karissamama-  恩祈2大2 小(K2L) 未付
19)Kathyw2   - Kim 2大2小 (K2O) 已付
20)Mankeimama - 琦琦2大1小 (K2J) 未付
21)angellychan - 退出
22)katieng -  Moses Law2大1小 (K2J) 未付
23)weewee - Chun Him 2大1小 (K2O) 未付
24)alberychu - Isaac2大1小 (K2K) 已付
25)Soon Chu - Hing Lok 2大1小 (K2O) 已付
26)Coco- Macros 2大 1小 (K2H)  已付
27)jjhh- 泊謙 3大2小 (K2R)-------(退出)
28)CandyPoon  - grouped to #5
29) jumbo_mandy 代報 - 陳梓賢 1大1小(K2N) 已付
30) dandau - Daniel 2大1小 (K2I)  已付
31) KAKA- kaka 2大1小 (K2C) 已付
32) emma- chole 2大1小 (K2O)  已付
33) kuyu0905 - kayu 2大1小 (K2L) 已付
34) Jacqueline - Jason Cheung (K2I) 2大1小 已付
35)camon- calix 2大1小(K2H)  已付
36)kat媽-  2大2小  已付
37)哲哲-2大1小 (K2J)  已付
38)YIMWMC-zeon2大1小 已付

剛於12/9/09更新

原帖由 TszWun 於 09-9-11 22:28 發表
現在付最新付款名單, 如有錯漏, 請通知我!

1)wenwenlou   -  柏言  2大 1小  (K2O)  已付
2)CrystalSo    -  Ryan Wong 2大2小 (K2M) 已付
3)tszwun        -  alvin 3大 1小 +1個bb (K2O) 已付
4)Keroro_Him - 子 ...

Sunny,

Please check pm!

HI TszWun,
哎呀!!! 冇上嚟一排,走寶添!! 行程真係好吸引,  我哋都好想去!!唯有等下次啦!!

Hi TszWun,

I've transfer $370.17 to your a/c already, pls check it. Many thx

K2U Adan Mami

今日婆婆有事所以我自己去接阿仔放學,見到阿仔個書包有粒棉花糖,佢好開心話因為佢叻 ,所以Miss Wong送嘅,真係唔係好信,詳細問清楚後原來成個萄子組到有棉花糖,因為萄子組寫子寫得好同快,阿仔講野成日一節節,有時真係比佢激死。

回覆 274# TszWun 的文章

Tsz Wun,

We transfer $410.18 into your account already, please check.

Thank you!

Karissamama (K2L)
Karissa was born on 5th April, 2005

3 號風球

http://hk.news.yahoo.com/article/090914/4/e7ee.html

下午應該吾駛返學
‹ 上一主題|下一主題