用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 劍嗚幼兒園爆水喉?
樓主: mariandy
go

劍嗚幼兒園爆水喉? [複製鏈接]

好呀,好呀,希望唔會再爆水管啦! HA, HA!

原帖由 waiman222 於 08-10-22 14:29 發表
lam bk
我決定了, 我都係讀上午中英班, 希望到時可以相認la.

你好...

剛開BK先知有個咁的TOPIC..
我係KM 讀緊N1A-PM, 小朋友已9月入學...不過我無收到任何的電話同消息....Bebichhichi 你小朋友都係A班..?? 真的咁過火嗎...   

原帖由 於 08-10-20 11:34 發表
請問你係咪下午a班架??
Mqchris :>

原帖由 Mqchris 於 08-10-25 15:55 發表
你好...

剛開BK先知有個咁的TOPIC..
我係KM 讀緊N1A-PM, 小朋友已9月入學...不過我無收到任何的電話同消息....Bebichhichi 你小朋友都係A班..?? 真的咁過火嗎...   

...

我囝囝都係讀N1AP, 又係冇收過任何通知bor.

學校已回覆會作退留位費的安排, 係我要求退款! 我老公好難接受校方的'爆水管'說法, 誠實與否, 家長心中有數!
我們的天父,願你的名受顯揚,願你的國來臨,願你的旨意奉行在人間,如同在天上.求你今天賞給我們日用的食糧,求你寬恕我們的罪過,如同我們寬恕別人一樣.不要讓我們陷於誘惑,但救我們免於凶惡.亞孟.

最緊仲收到通告話開一班叫「K1預備班」你有無收到通告??問我地會唔會轉... 講到有咩好有PTH...etc..星期五開簡介會TIM....我一定會去睇佢地點解釋... 我地唔係k1預備班咩...

唉.... 好明顯.... 爆水喉的藉口是什麼。點解係咁架... 攪著我地D小朋友

原帖由 kenzo 於 08-11-9 21:54 發表

我囝囝都係讀N1AP, 又係冇收過任何通知bor.
Mqchris :>
‹ 上一主題|下一主題