用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有冇Zeven書包的網址?
樓主: 加油
go

有冇Zeven書包的網址? [複製鏈接]

SEVEN返咗新貨顏色幾sharp,今日同囝囝經過試試,好貼背!當時前後已賣出3個,sales話今年最後這批,有時間快d去睇睇!

hi,

請問你係邊樹見到呀 ?

tks

原帖由 skyway1668 於 10-6-26 00:58 發表
SEVEN返咗新貨顏色幾sharp,今日同囝囝經過試試,好貼背!當時前後已賣出3個,sales話今年最後這批,有時間快d去睇睇!
桐桐樂園 PART 3, 有時間歡迎參觀

版主

原帖由 skyway1668 於 10-6-26 00:58 發表

請問係邊度買呀!thanks:loveliness:

原帖由 Lovely媽咪 於 10-6-30 14:23 發表

請問係邊度買呀!thanks:loveliness:

在Barocco有3間分店
~海運大厦地庫(tel:23751137),近玩具返斗城   入口附近
~ 利園2期
~圓方

原帖由 LuckyHH 於 10-7-2 13:56 發表
Went there yesterday. All small size are gone, leaving just the big ones. But seems too big for little ones.

有無媽咪知道邊度有細碼賣呀 ! Sales 姐姐話全線斷晒細碼, 只有大碼咋.

原帖由 yiuyiuhui 於 10-4-13 22:37 發表
yes, 送香港,我囡囡的書包都係响呢度訂購的!已經用咗快2年了!

hi yiuyiuhui:請問你用緊個書包背面有無護脊?同埋個價錢係台幣嗎?
‹ 上一主題|下一主題