用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 DSE英文科取星
樓主: monsterparentss
go

DSE英文科取星   [複製鏈接]

kirstyau 發表於 22-9-19 10:13
大女一樣大, 九月頭考左ielts,一嚟 將來 唔知會唔會出國用得著 兩年有效,二來大概睇下實力去到邊,一個 ...

想要教學片同改文资料。謝謝

發表於 7 天前 |只看該作者
回覆 kirstyau 的帖子

可否send 教学片和改文资料?謝謝謝。

發表於 前天 09:56 |只看該作者
kirstyau 發表於 24-5-13 17:36
好早之前比過你啦!睇pm
係喎,唔好意思,因為太多pm嘢過嚟 推咗落去睇唔到, 我見佢dse嗰邊每個paper只係幾百 請問係買嚟自己睇 研究, 另外我見你介紹改文好似係 主要ielts?thx

發表於 前天 11:07 |只看該作者
carmenlook 發表於 24-5-27 09:56
係喎,唔好意思,因為太多pm嘢過嚟 推咗落去睇唔到, 我見佢dse嗰邊每個paper只係幾百 請問係買嚟自己睇 研 ...

自己個DSE前考,純粹評估下英文能力/升學用途

針對IELTS嘅作文搵人改卷,Facebook好多收費幫人改文可以試,冇話我嗰個特別好只係咁啱搵到。另外搵人改文,小學/中學/dse都得,冇話一定係IELTS,睇自己需要,睇改文嗰個乜嘢學歷經驗。

買教學片(6個鐘)針對IELTS嘅 writing skill。
有能力攞裸考都得(大把叻仔叻女係甘)。但係我唔想阿女完全冇預備考,起碼要知人哋個考試要求啲咩。writing task1 唔係佢寫開,所以買教學片睇吓。

carmenlook    發表於 昨天 08:16

發表於 昨天 09:40 |只看該作者
回覆 kirstyau 的帖子

請問可否給改文及教學片資料。謝謝!

發表於 昨天 14:37 |只看該作者

回覆樓主:

Deleted

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊