用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 2008 P1-一乙班
樓主: andrew02
go

2008 P1-一乙班 [複製鏈接]

各位你地好, 分左班啦! 好開心我地又同一班.

3b – Jacob
Ojmummy – Oris To
Andrew02 – Cecei

醒目開學勳章

原帖由 Tina 於 09-8-26 23:23 發表

3b – Jacob

我剛剛才看到, 即時向囝囝報告了, 我們好開心呀 !

Oh, 我囡囡就去了D班, 希望他們不同班也繼續做好朋友啦!

醒目開學勳章

原帖由 Valent 於 09-8-27 19:59 發表
Oh, 我囡囡就去了D班, 希望他們不同班也繼續做好朋友啦!

當然啦, 日後雖然不是同一班, 但是在學校都一定會見到大家, 而且往後四年亦有機會再做同班同學, 家長們在學校遇上亦可以一如過往, 互相交流呢 !

原帖由 3b 於 09-8-27 13:15 發表

我剛剛才看到, 即時向囝囝報告了, 我們好c呀 !

hi, 我剛剛先看到,我哋都好開心呀 !入嚟打打招呼先:大家好嗎?開心嘅日子過得特別快,好快又見啦!

各位媽咪,

後日就返學啦!不過今年亞囡去咗 A班.  但正如 3b 所講, 往後仲有機會同班. 多謝大家响過去嘅一年發揮亙助精神, 令亞囡避過被寫手冊嘅惡運.  Keep in touch!

原帖由 Tina 於 09-8-26 23:23 發表

3b – Jacob

That's Great ! ... 大家又可以 多照應了.
‹ 上一主題|下一主題