用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2008-2009 Kent Road K1C 同學仔
樓主: keroro_him
go

2008-2009 Kent Road K1C 同學仔 [複製鏈接]

Hi all,

智恩媽 x 4 ---- 1:30 大草地見大家啦!!!

原帖由 keroro_him 於 08-10-23 13:16 發表
開咗學都一段時間,再加上秋高氣爽,現建議於11月9 日星期日下午到西貢香港科技大學 LG7大草地及大沙池聚會,如想一同吃午飯,可以於12:30在大學書局集合,然後到 G/F酒樓或 LG1/LG7 canteen 吃飯;不參與飯局者,可於 1:30 到LG7  ...

wenwenlou x 3 --------1:30 大草地見

原帖由 keroro_him 於 08-10-23 13:16 發表
開咗學都一段時間,再加上秋高氣爽,現建議於11月9 日星期日下午到西貢香港科技大學 LG7大草地及大沙池聚會,如想一同吃午飯,可以於12:30在大學書局集合,然後到 G/F酒樓或 LG1/LG7 canteen 吃飯;不參與飯局者,可於 1:30 到LG7  ...

柏言媽咪,

咁柏言可能真係組長. 另子淵好似係同Brandon一樣蘋果組. 佢地個組組長好似係劉思雨(音). Brandon仲話佢想做組長. Ms Chong講下次先到佢添.

原帖由 wenwenlou 於 08-10-24 10:08 發表
Hi Brandon 媽咪,

阿仔曾經講個自己係組長,其實都吾知係真還是係假,
不過佢話鮮橙組有2個組長, 分別係一個男仔同一個女仔, 但係佢琴日又話子淵先至係組長, 吾知係咪日日吾同人呢?

...

Ryan Lee (學禮) 一家4口 --- 1:30 大草地見
終於可以見吓同組的另一個 Ryan la

子謙爸爸,
請 email d 科大 info 俾我,我只係多年前去過一次科大 jar,唔該晒   "[email protected]"

原帖由 CrystalSo 於 08-10-23 22:58 發表
Ryan Wong Mam x 4到時見各位啦

今朝送柏言返學, 子謙剛好坐在柏言對面, 子謙好乖,好有禮貌,希望佢地做好朋友啦!

原帖由 keroro_him 於 08-10-23 13:03 發表
子謙都係鮮橙組,時常說有個同學仔叫劉柏言,原來真有其人,遲D出來玩再傾吓!

K1C 同學仔11月9日科大大草地聚會

24Oct2008 最新資料

K1C
CandyPoon  (Ryan Lee) - x4
Wenwenlou (柏言)         - x3
2個BB的媽媽 (智恩)         - x4
CrystalSo (Ryan Wong) - x4
Wasyinyin (Brandon)     - x3
Keroro_him (子謙)          - x4

K1J
MayMay2003 (Leo)         
AS1210 (Nokan)

因大部份人都係1:30pm先到,所以決定 1:30pm 在大學書局集合。遲到者請乘搭大學書局旁的 Lift 3 (3琥電梯) 直落 LG7,出電梯後向左行便看到大草地及大沙池。

入科大的交通資料:

http://www.ust.hk/chi/about/campus_gethere.htm

科大地圖 (1)

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!L3 ... ?pid=5768&fid=2

科大地圖 (2)

http://www.ust.hk/eng/images/about/pdf/campus_map.pdf

------------------------------------

K1C 同學仔11月9日科大大草地聚會

開咗學都一段時間,再加上秋高氣爽,現建議於11月9 日星期日下午到西貢香港科技大學 LG7大草地及大沙池聚會,如想一同吃午飯,可以於12:30在大學書局集合,然後到 G/F酒樓或 LG1/LG7 canteen 吃飯;不參與飯局者,可於 1:30 到LG7 大草地會合。

同時歡迎 K1J 同學仔參加 [班主任都係 Miss Chong 及 Miss Au]

有興趣參加者,請 pm 我或 send email 到 [email protected] 報名,我會 send 交通資料 及 科大地圖給你們。

Wow,

Happy to hear that there is gathering for our son's class, thanks very much for co-ordination and fortunately, I can see this before Nov 9th cos I do not visit BK so frequent.

But, my son - Isaac - also in Orange Group and always said the name of "Lau Pa Yin", so great that we can have time to join together.

K1C
June05_Mami (Isaac Jong) - x 3
Keroro_him (子謙)      ... [/quote]

原帖由 keroro_him 於 08-10-24 13:30 發表

K1C
Keroro_him (子謙)      ...

有冇家長會把小朋友打扮成Halloween造型嗎?

Hi,

明天的生日會, 有冇家長會把小朋友打扮成Halloween造型嗎?
好有趣........

等我比個Batman面具子謙戴着返學!

原帖由 wenwenlou 於 08-10-30 12:38 發表
Hi,

明天的生日會, 有冇家長會把小朋友打扮成Halloween造型嗎?
好有趣........

Leo 都好似有件披肩,比佢明天著返學先!

原帖由 keroro_him 於 08-10-30 13:19 發表
等我比個Batman面具子謙戴着返學!
:wave:

我都想畀呀Wayne著披肩,扮魔鬼.......哈哈 到時一定好好笑........ 不過驚阿仔吾肯著姐.......

Hi all,

我個囡期待很久, 明天可以化身做"Cinderalla", 我諗明天一定有很多公主造型0既美小女...... 唔知多唔多王子呢????

原帖由 wenwenlou 於 08-10-30 12:38 發表
Hi,

好有趣........

我請咗接放學,等我明天見吓K1C的天使、公主、魔鬼 ........

原帖由 2個BB的媽媽 於 08-10-30 16:59 發表
Hi all,

我個囡期待很久, 明天可以化身做"Cinderalla", 我諗明天一定有很多公主造型0既美小女...... 唔知多唔多王子呢????

好羨慕可以接放學. 我都想見..  

原帖由 keroro_him 於 08-10-30 17:11 發表
我請咗接放學,等我明天見吓K1C的天使、公主、魔鬼 ........

Ryan明天著Pumpkin衫 Yeah Happy Birthday 十月生日的小朋友

我都有想過比子謙着套Pumpkin睡衣返學,不過驚大家以為子謙唔知醒着住件睡衣返學呀

原帖由 CrystalSo 於 08-10-30 23:35 發表
Ryan明天著Pumpkin衫 Yeah Happy Birthday 十月生日的小朋友

有冇31/10生日會照片???

Hi All,

阿Wayne 最终扮魔術師, 佢話生日會玩得開心, 還有零食帶回來.........最衰冇相睇啦, 吾知佢地有咩玩呢?

我見到個魔術師上校巴, 好似Wayne㗎!

原帖由 wenwenlou 於 08-10-31 16:36 發表
Hi All,

阿Wayne 最终扮魔術師, 佢話生日會玩得開心, 還有零食帶回來.........最衰冇相睇啦, 吾知佢地有咩玩呢?

Hi 子謙媽咪,

應該係柏言(魔術師), 佢坐綠車架。

阿仔好似知道星期日會約埋大家一齊去科大玩,吾知佢地幾個有冇傾下到時玩咩呢?........................哈哈

各位,
如果 sunday 落雨,會取消/改期嗎?

原帖由 keroro_him 於 08-10-24 13:30 發表

K1C
Keroro_him (子謙)      ...
‹ 上一主題|下一主題