用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 李光耀承認推行雙語教學政策錯誤
樓主: Onsen
go

李光耀承認推行雙語教學政策錯誤 [複製鏈接]

A school shouldn't call itself a bilingual school if it doesn't fit YOUR perception of what a TRULY BILINGUAL bilingual school should be. Marvelous. What a logical statement from the wise one! A man who fails to keep his promise to his wife is to me a wimp. Is that sufficient to turn you into a wimp?

原帖由 Avatar 於 09-12-8 17:11 發表
其次,你為甚麽老是喜歡把我當是另一位 BK 網友呢? 請問為甚麽我會給你有這樣的聯想呢? 敬請賜教。

Who are you kidding?  You know who you are.  Do I need to give more details and be more explicit?  Visitors to this forum are not as dumb as you think.

And, stop posting nonsense PM.

You can deny it but you can't lie to yourself.  I try to be vague because I don't want to drag people other than you into this.  Just a friendly reminder: Everything is still in the newspapers' archive.

If I were you, I would ask the newspapers to remove everything from its archive, including the cached pages.  Seriously, I think you should just that.

原帖由 Avatar 於 09-12-8 17:37 發表
另外,那位網友跟你有仇嗎? ...

你又知我同佢冇仇?唔通你知道佢嘅PM內容?

不如叫版主check吓你同佢嘅IP。如果你唔係佢我自動消失,講過算數。如果我有講錯嘅話,在此事先要求版主永久block我IP。

本來不想再糾纏,但禮而不往,非禮也。既然他跑到我的個人信箱放肆一番,就跟他再玩一會。

對,我是針對化名 Avatar/wisekid2007/christf ... (還有其他,暫時記不起)的某君。根據他的 “impeccable logic”,但凡不為其所謂 “contribution” 喝啋者盡皆 naïve, ignorant and stupid 也。在論壇中謾罵還不夠,還要跑到人家的信箱盡情侮辱。最終把自己的名字弄得臭無可臭就不停註冊新户名,重頭再來。此某以前碰到的都是斯文君子,不與其計較;但他碰着我這個無聊閒人,要玩,就跟他玩。

多口奉勸某君一句:相信很多 BK 家長知道你是何方神聖,請自重。相信沒有人會樂於見到自己的丈夫或父親一而再在公開論壇侮辱自己。你要玩下去的話請先確保閣下之個人資料巳消失於網上世界。我等你。

再補一句:以上奉勸仍真心奉勸。曾有人要求我提供 email 以獻上閣下玉照(當然沒有給他/她)。請不要天真地以為重開帳户就可重新放肆一番。

原帖由 iamfine 於 09-12-9 12:04 發表
本來不想再糾纏,但禮而不往,非禮也。既然他跑到我的個人信箱放肆一番,就跟他再玩一會。

對,我是針對化名 Avatar/wisekid2007/christf ... (還有其他,暫時記不起)的某君。根據他的 “impeccable logic”,但凡不為其所謂 “c ...

插句咀:
1. "在論壇中謾罵還不夠,還要跑到人家的信箱盡情侮辱。"
行為實在極卑鄙及鬼祟又自卑,有點像"矇面露體狂";
2. 偶然看Avatar之對話/發表,同意style/思路跟某君很像,但到目前為止(論壇所見),沒有那些"順我者昌,逆我者idiot"表現,又不像同一人分裂出來。
是否有點誤會?
‹ 上一主題|下一主題