用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無來緊會報2012/13年K1的朋友仔,入來傾下計啦~ ...
樓主: neko1234
go

有無來緊會報2012/13年K1的朋友仔,入來傾下計啦~ [複製鏈接]

原帖由 lovelinda 於 11-5-20 09:33 發表
禮幼的德育教得唔錯..........去in的時候見到的小朋友都好乖巧......

係呀..我見我同事個女..小五..好乖..
佢都覺得學校小朋友好乖..
佢嫌功課量唔夠多囉

原帖由 simsimwong 於 11-5-20 09:38 發表
各位好!我現在陀緊一個,還作小產,又担心大女k2interview Ai .....

保重呀!!

點解k2去考插班? 對k1個間好唔滿意? 想插邊間呀?

保重呀!!  x2

lovelinda, 你最後選定邊間幼稚園未呀? 我知你都好多offer, 小朋友好叻叻!

Hello, eggegg, 有一排唔得閒上來, 一上來有人認得....... 哈哈,比人點相...

之前諗咗好耐, 都是覺得sh太遠啦,而禮幼同tt有好多地方相近, 地點又差不多,............思前想後,  我最後決定同你做同學仔啦! 不過我係主流部.......其實佢一點都唔叻, 最近仲開始識得學人發脾氣.....

原帖由 lovelinda 於 11-5-20 09:33 發表
禮幼的德育教得唔錯..........去in的時候見到的小朋友都好乖巧......

你係咪最終選定佢呀
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

btw, 我們今年"卒之" 捱完啦!!!!!!!!!

各位2012-13姊妹, 你們加加加油吧!

係呀! 而且已經無得番轉頭啦! 其他都無俾$$啦!

原帖由 brrbaby2007 於 11-5-20 11:47 發表

你係咪最終選定佢呀

原帖由 lovelinda 於 11-5-20 11:36 發表
Hello, eggegg, 有一排唔得閒上來, 一上來有人認得....... 哈哈,比人點相...

之前諗咗好耐, 都是覺得sh太遠啦,而禮幼同tt有好多地方相近, 地點又差不多,............思前想後,  我最後決定同你做同學仔啦!  ...

eggegg, 你捨得LH?
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

喂喂! brrbaby, 我唔識加你呀, 你加我啦!

.........好友

原帖由 lovelinda 於 11-5-20 11:51 發表
係呀! 而且已經無得番轉頭啦! 其他都無俾$$啦!

第日細b都讀同一間咪要俾好多$$$$

原帖由 lovelinda 於 11-5-20 11:54 發表
喂喂! brrbaby, 我唔識加你呀, 你加我啦!

.........好友

乜有呢個function? 等我study吓先?

咦,click左好友制都冇反應?

我就係click左好友制都冇反應, 先至話唔識加囖~~~

lovelinda, 好開心可以做同學仔呀,以後可以多多交流。

Brrbaby, 係呀,最後思前想後都係TT啦...慳番d $$,希望冇揀錯啦...今日LH家長會,而家在去學校途中...

好友呢個function有咩用gar?

brrbaby, 你的終極決擇有未呀?

原帖由 EggEgg08 於 11-5-20 12:36 發表

pm左d嘢俾你

Sorry ! K1 interview 大家加油!

hihih~~~

昨日好忙無上來~~~~

唔知tt 個簡介會幾時先有得報呢???
我捕左好多日啦~~~

原帖由 marcuscyrus 於 11-5-19 23:35 發表

去年我有報,不過後來冇去到in

係咪因為佢遲面試, 而當時你已經有好嘅offer在手呢?
‹ 上一主題|下一主題