用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2013年想報考根德園K1既媽媽請入黎傾
樓主: cat8141210
go

2013年想報考根德園K1既媽媽請入黎傾 [複製鏈接]

我覺得冇所謂....CAT...你覺得邊間好呀>??我地其實都唔識...我自己就想搵一D小朋友可以自己上堂或家長坐後面果D...等小朋友自己去做...去答問題....而家長又會知道小朋友上堂學左咩??可以點教小朋友咁...唔知有冇咁既呢??

其實咩時間報讀最好,面試班有冇證書架!

may0928 發表於 12-1-20 07:49
其實咩時間報讀最好,面試班有冇證書架!
面試班如果有證書都千萬不要給老師看...學校不鼓勵小朋友讀面試班...有讀都話無讀啦...話係屋企教好啦...

哦, 即系有無證書都唔緊要架啦, 因為我同事話要搵都搵有證書個d, 我以為一定要

CAT,我都有興趣,可唔可以預埋我,唔該。

好詳盡呀!可否預埋我BB,佢 9 月BB呢!THANKS A LOT!

回復 cat8141210 的帖子

Hi Cat, 我覺得"KV+培正+SC+民生咁樣GROUP埋幾個專攻點"好D, thank you!

Hi, Cat! 我都有興趣join, 可以預埋我嗎?

回覆:2013年想報考根德園K1既媽媽請入黎傾

Hi cat, my target k1: 根德園/St Cat/KM. My bb is 2010 08 bb.  想join 埋面試班,謝謝

Hi cat, my target k1: 根德園/PC/ St Cat / KM. My bb is 2010 03 bb.  想join 埋面試班,謝謝

Hello Cat, my baby is 1010 baby but I still want to apply KV although they may even not take my application Please can you count me in for the interview class? Thank you~

HI, if you don't mind.... can i join in too? Thank you.

interest too... please count me in.

INTERVIEW的時候用英文定中文?什麼形式?幾月開始報名?

預埋我,孖女係08•2010

Hi Cat, i'am target KV+培正+SC+民生, pls count me ! u are so great ! my son born 08/2010

大家好~
好耐冇上過黎啦,,,
工作太忙了~

一上到黎嚇得我呀,,,
勁多人話apply我早前提議既面試班@@
我就咁睇都可能人太多了,,,
而我只係問左一間比較good organization既面試班咋~

有冇人可以提議下多幾間好既面試班學校呢?
or有冇人可以幫手count一count人數呢?
因為就咁睇7頁post,,,
我未count都知勁多人,,,
我問果間一定唔可能容納到咁多家長了~~
很抱歉呀各位媽媽~="=

而我早前問過果間面試班學校,
我本人既小朋友都係果度讀緊playgroup架~
老師好nice同埋教得好好~
到3-4月左右啦,我會再問details架啦,,,
到時再update大家啦~~

我有一間係太子, 轉比小朋友自己上, 二千幾, 一星期上五日, 如有興趣可問下可否自行組班

I am also interest pls count me my son was born on 7/2011

我都有興趣上面試班, 請預埋我!
‹ 上一主題|下一主題