用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基法小學(油塘) 油塘基法嘉獎站- Part 2
樓主: 雪文
go

油塘基法嘉獎站- Part 2 [複製鏈接]

早晨,
我C6尋晚回來我冇采佢..
之後佢叫我落街食野..我拖都成差不多8點先肯行...因為佢冇乙水番我..之後佢話好肚餓..咁我先行..食野又扮對我好..又話我尋日朝起身走左..攪到佢好樣衰,同個樓面你眼望我眼 仲問佢落唔落單
抵死 之後佢都冇食,就走左..
今朝送佢地返學時有一個亞婆同life ..佢話8x歲人好寂寞..我真係好想搭訕話我都係好寂寞呀..佢話佢係寂寞老人..我都係呀..
我家有對雙子公主

醒目開學勳章

Morning !

醒目開學勳章

Kitty,Feel到你真係好悶.  
我就忙到C, 你來唔來我屋企做義工 ?

原帖由 kitty 於 09-10-23 08:20 發表
早晨,
我C6尋晚回來我冇采佢..
之後佢叫我落街食野..我拖都成差不多8點先肯行...因為佢冇乙水番我..之後佢話好肚餓..咁我先行..食野又扮對我好..又話我尋日朝起身走左..攪到佢好樣衰,同個樓面你眼望我眼 仲 ...

醒目開學勳章

Kitty,張coupon到 11月5日.  
昨日係好扺, 又好飽.  下次都係6點前去最好, 但唔知周六日有無下午茶呢 ?

原帖由 kitty 於 09-10-22 22:24 發表
yan , sara,
我最後決定唔報la..
一來天氣又涷..二來..總之好擔心..

loklok,
張通告寫明要專重有些學校,請勿中途離隊..
不過我都參加左先算..到時睇下個仔個女友幫我睇下亞妹囉..
佢又怪的,唔同組別的學校放 ...

醒目開學勳章

Loklokma,請問要唔要錢加 ?  

原帖由 LOKLOK89 於 09-10-22 20:56 發表
預約實習眼科視光師 或 註冊眼科視光師:請將應診者或/及閣下的中英文姓名;性別;年齡;覆診號碼及日間聯絡電話
傳真至 23625440 或
電郵至: <A href="mailto[email protected]">[email protected]
或寄往: 香港理工大學眼科視光學診所AG034室

如有 ...

原帖由 雪文 於 09-10-23 09:30 發表
Loklokma,請問要唔要錢加 ?  

早晨 !

好似hkd500一次註冊視光師睇,但係佢設備齊過一般醫院或健康院,因為之前朋友係健康院檢查轉介去TKO醫院檢查,去到點知唔較設備 ,再比人點去九龍眼科醫院

想問5/11係唔係學校假期唔洗返學,因為LOKLOK要去學生檢查

醒目開學勳章

Too expensive !!

原帖由 LOKLOK89 於 09-10-23 09:47 發表

早晨 !

好似hkd500一次註冊視光師睇,但係佢設備齊過一般醫院或健康院,因為之前朋友係健康院檢查轉介去TKO醫院檢查,去到點知唔較設備 ,再比人點去九龍眼科醫院 ...

醒目開學勳章

YES YES..........

原帖由 LOKLOK89 於 09-10-23 09:49 發表
想問5/11係唔係學校假期唔洗返學,因為LOKLOK要去學生檢查

醒目開學勳章

轉介去九龍醫院又要唔要錢呀 ?  如唔要錢, 我再排期都OK.

點解一定要去理工驗眼?
盲人個到點呢, 是否平D.
我都 95%肯定我仔係近視啦.

係屋企唔知點解成日打唔到中文

原帖由 雪文 於 09-10-23 09:51 發表
轉介去九龍醫院又要唔要錢呀 ?  如唔要錢, 我再排期都OK.

點解一定要去理工驗眼?

係屋企唔知點解成日打唔到中文 ...

九龍眼科醫院要去到等好耐先有得睇,之前係免費配眼鏡另計
盲人個到我唔清楚有沒有需要的設備

係屋企唔知點解成日打唔到中文,有時可能MSN影響

本來唔悶..但佢成日唔鐘意我識朋友..同朋友出去..又唔鐘意我傾電話,msn...我費事佢又上網check 我,所以咪費事識朋友囉...
做咩義工?
原帖由 雪文 於 09-10-23 09:27 發表
Kitty,Feel到你真係好悶.  
我就忙到C, 你來唔來我屋企做義工 ?
我家有對雙子公主

你上午定下午呀?我都係果日..
原帖由 LOKLOK89 於 09-10-23 09:49 發表
我家有對雙子公主

點解咁肯定呢?
原帖由 雪文 於 09-10-23 09:51 發表

點解一定要去理工驗眼?

係屋企唔知點解成日打唔到中文 ...
我家有對雙子公主

原帖由 kitty 於 09-10-23 10:05 發表
你上午定下午呀?我都係果日..

我2:05

妳已經係全職媽咪,唔鐘意你識朋友..同朋友出去..又唔鐘意我傾電話,msn...點可以週劑生活,唔識朋友會悶死
原帖由 kitty 於 09-10-23 10:04 發表
本來唔悶..但佢成日唔鐘意我識朋友..同朋友出去..又唔鐘意我傾電話,msn...我費事佢又上網check 我,所以咪費事識朋友囉...
做咩義工?

原帖由 雪文 於 09-10-23 09:49 發表
Too expensive !!
係因為這幾年太多人睇先加價,以前HK350.去到唔洗等好耐

我上午呀
原帖由 LOKLOK89 於 09-10-23 10:07 發表

我2:05
我家有對雙子公主

原帖由 kitty 於 09-10-23 10:42 發表
我上午呀  

妳同SARA都係上午

‹ 上一主題|下一主題