用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 37>> 之大考,暑假,您準備好未呀 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 37>> 之大考,暑假,您準備好未呀 ! [複製鏈接]

原帖由 bettylam 於 10-5-31 13:12 發表
dear all:

午安~

2b:心情受天氣影響,不過我諗你好快無樹.

布媽 :誇獎呀!同留10年前比,我大左一個碼,果時90鬆磅,著24腰,而家陣瘦左幾磅都開心到半死,前陳往事真係不堪一提啊!

Betty ...

Betty,
果時90鬆磅,著24腰>>>>我103磅24腰, 生完26腰, 肥成15磅, 條腰幾年肥1吋.

原帖由 bettylam 於 10-5-31 13:21 發表
dear all:

呢2日吾係好曬,不過都要曬下...

偉哥成日攪笑話

話說尋日5點幾剿醒目訓休息緊的我,話要去大形pk搶長炳大粒裝士多啤利,因為星期六果日,我3點幾,見咁多 係樹搶,有的搶成3大盒,於是我吾執輸迫埋去 ...

Betty,
長炳大粒裝士多啤利>>>>未食過乜咁搶手, 得閒去睇睇先. 未食過

原帖由 bettylam 於 10-6-1 12:57 發表
dear all:

報告:呀女由5月中開始等大學通知約佢in,等到佢納納悶,心情當然吾係好好受,佢呀媽我都係果句啦!盡左自己能力,無怨無悔,同佢講,我覺得應該無問題啊!你耐心的等多下日子啦!
(ps.我同偉哥的感覺都好準,嘻嘻! ...

Betty,
恭喜哂, 祝你阿女成功考入大學 !

我阿女八掛問你囡囡考邊間大學喎 ?

早晨

我諗呢間舖要留俾 Betty & stitchfriends 曬先得啦,2x 吋腰? 10x 磅 ?

早晨!
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

bb,

成日見你贊偉哥, 講仔女, 你地一家人一定活得好開心啦..

原帖由 bettylam 於 10-6-1 13:06 發表
布媽:

偉哥真人好cute~~~架 ,話說佢成日up,我呀女,同呀仔講野鬼咁大聲,打擾佢睇電視同上網...

佢:成日都笑住講,屋仔細細,4百呎鬆,你地三個洗乜講野咁大聲,成間屋震架,你地知吾知架啫,betty,係咪你遺傳比佢 ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 正46 於 10-6-2 08:43 發表
bb,

成日見你贊偉哥, 講仔女, 你地一家人一定活得好開心啦..

您今日先開竅發現到 ?唔係嘩 ............

good morning

早晨大家好

對呀,太后
格格要戴黑超先得咯
Betty同 Stithfriends  咁美好身材真係恨c隔離呀

原帖由 2bzmummy 於 10-6-2 08:36 發表
早晨

我諗呢間舖要留俾 Betty & stitchfriends 曬先得啦,2x 吋腰? 10x 磅 ?

原帖由 alicetong 於 10-6-2 09:40 發表
對呀,太后
格格要戴黑超http://d.yimg.com/mw/nimage/6fd820dd36c0e9bc先得咯
Betty同 Stithfriends  咁美好身材真係恨c隔離呀

格格

您呢對超都好得呀,多數都係鐵騎士用架

大家早晨好

原帖由 2bzmummy 於 10-6-2 08:36 發表
早晨

2b,
2x 吋腰? 10x 磅 ? >>>>係未生果時咋, 之後一直都係115 - 118磅, 減唔番10x 磅 啦.
我身材唔夠你地好唔敢曬.

原帖由 alicetong 於 10-6-2 09:40 發表
對呀,太后
格格要戴黑超http://d.yimg.com/mw/nimage/6fd820dd36c0e9bc先得咯

格格,
咁美好身材真係恨c隔離呀>>>>我無身材, 比例唔好架,
所以咪努力 D  'fing' 吓稱呼拉圈, 唔好咁難睇嘛 !

Betty 副葫蘆身材著34碼就真係頂瓜瓜啦 !
比你見到我咁難睇實笑 C 你。

早晨!

早晨

原帖由 stitchfriends 於 10-6-2 23:36 發表

2b,
2x 吋腰? 10x 磅 ? >>>>係未生果時咋, 之後一直都係115 - 118磅, 減唔番10x 磅 啦.
我身材唔夠你地好唔敢曬.

stitchfriends

115 - 118 磅 ?我結婚個日都唔止呢個磅數啦 .....

原帖由 stitchfriends 於 10-6-2 23:45 發表

格格,
咁美好身材真係恨c隔離呀>>>>我無身材, 比例唔好架,
所以咪努力 D  'fing' 吓稱呼拉圈, 唔好咁難睇嘛 !

Betty 副葫蘆身材著34碼就真係頂瓜瓜啦 !
比你見到我咁難睇實笑 C 你。
...

好在我阿 Q ,同自己講,最緊要注重身體健康 .....

good morning

大家早晨好
‹ 上一主題|下一主題