用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

醒目開學勳章

午安~

近排一覺醒來,已經係中午loo~ 剛岩見地下實在太污穢,抺完先同偉哥呀仔呀女撐枱腳...

是日晚餐不用煮,有bb滿月宴在megabox....呀仔呀女吾去,自己搵食...

betty

原帖由 alicetong 於 09-5-17 10:07 發表
太后
格格兩座山都要玩呢個334遊戲,等您地小朋友摸
清門路先過幾招0黎啦...

早晨 !

似乎您家下應該開始蒐集資料啦喎

原帖由 bettylam 於 09-5-17 11:46 發表
午安~

近排一覺醒來,已經係中午loo~ 剛岩見地下實在太污穢,抺完先同偉哥呀仔呀女撐枱腳...

是日晚餐不用煮,有bb滿月宴在megabox....呀仔呀女吾去,自己搵食...

betty ...

Dear Betty

咁咪同偉哥拍住拖去飲囉

醒目開學勳章

DEAR 2B:

NO呀!偉哥有腳4點幾開枱雀雀,我去德福行街街,7點幾先過去會佢....

偉哥剛岩拾到馬屎,請食星米期天乾牛

報導完畢的BETTY上

格格,

套戲話明反映現實, 當然睇落去熟口熟面覺得悶啦,
唔係我都唔介紹你睇番套激d0既夜與霧啦...

原帖由 alicetong 於 09-5-17 10:04 發表
46,
夜與霧留番你囉... 睇廣告都不識合老幼咸宜
揀佢0既原因因為得左3個獎..睇完感覺係..悶...剩係
鮑姐同仔煮飯,炒蛋,蚊冬菇 最好係比到個信息
大山阿媽講乜..都要哦...哦...哦

...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

格格,

你就好在啦.....

原帖由 alicetong 於 09-5-17 10:07 發表
太后
格格兩座山都要玩呢個334遊戲,等您地小朋友摸
清門路先過幾招0黎啦...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

BB,

乜偉哥咁快就贏啦, 勁!
乜0野係"食星米期天乾牛"

原帖由 bettylam 於 09-5-17 14:39 發表
DEAR 2B:

NO呀!偉哥有腳4點幾開枱雀雀,我去德福行街街,7點幾先過去會佢....

報導完畢的BETTY上

原帖由 bettylam 於 09-5-17 14:39 發表
DEAR 2B:

報導完畢的BETTY上

Dear Betty

偉哥犀利呀,執左頭彩再去攻打四方城,正 !

原帖由 正46 於 09-5-17 14:59 發表
格格,

套戲話明反映現實, 當然睇落去熟口熟面覺得悶啦,
唔係我都唔介紹你睇番套激d0既夜與霧啦...

格格對呢D 低下階層生活點會產生到共鳴呢 。。。。 肯定覺得悶囉

醒目開學勳章

46哥:

我用親呀女部腦都係咁....打完就走人...所以打完都無時間睇~

係星米加乾牛河

46哥:儲到有小小本,想學下人買下外幣,比的意見呀!係咪買英磅ok!的料係呀仔比的...

betty

醒目開學勳章

dear2b:

通常呢個情況,佢都係嬴左頭籌就輸尾會...輸頭籌就標尾會,不過大多數都係輸多嬴小,叫做玩下咁啦!

靜靜地吾好比人知,佢今日買左一場嬴20win,跟住另一又係買20元win,10 pay,再買都係20win~....

我係房偷笑,比著我嬴到有錢係手,一定死多幾十元..服左佢咁有定力......留咁多錢比我地食

betty

前日咪話有線搵0左陶杰做通識題目0既, 結果係三個老師有兩個俾佢唔合格.
你話啦, 依d咁0既題又可以要求一個中學咁樣答得好呀!
更重要0既係改卷人0既水平高低.

太后,

你又有你0既道理喎...

原帖由 2bzmummy 於 09-5-17 15:20 發表

格格對呢D 低下階層生活點會產生到共鳴呢 。。。。 肯定覺得悶囉

BB,

我都估到係星洲米同乾牛河0架啦....

英鎊同澳元都係我0既目標, 諗住等佢回少少先買,
點知就越升越高. 不過依排歐洲有工人示威,
都係睇定d先, 因為局勢唔穩d錢就去0左買美.

原帖由 bettylam 於 09-5-17 16:18 發表
46哥:

我用親呀女部腦都係咁....打完就走人...所以打完都無時間睇~

係星米加乾牛河

46哥:儲到有小小本,想學下人買下外幣,比的意見呀!係咪買英磅ok!的料係呀仔比的...

betty ...

BB,

我就差一隻條2x3單T過唔到關, 贏少好多!

原帖由 bettylam 於 09-5-17 16:24 發表
dear2b:

通常呢個情況,佢都係嬴左頭籌就輸尾會...輸頭籌就標尾會,不過大多數都係輸多嬴小,叫做玩下咁啦!

靜靜地吾好比人知,佢今日買左一場嬴20win,跟住另一又係買20元win,10 pay,再買都係20win~....

我係 ...

原帖由 bettylam 於 09-5-17 16:24 發表
dear2b:

我係 ...

Dear Betty

您應該開心呀,偉哥識得小賭怡情

原帖由 正46 於 09-5-17 18:10 發表
BB,

我都估到係星洲米同乾牛河0架啦....

英鎊同澳元都係我0既目標, 諗住等佢回少少先買,
點知就越升越高. 不過依排歐洲有工人示威,
都係睇定d先, 因為局勢唔穩d錢就去0左買美.
:lov ...

唔該幫手質低少少 D 澳元呀

原帖由 正46 於 09-5-17 18:14 發表
BB,

我就差一隻條2x3單T過唔到關, 贏少好多!

贏少好多?即係有贏啦,仲要

:;pppp: :;pppp:

大家早晨

今日返早班, 唔知有冇時間上m 場, 各位姐妹, 唔駛通輯我喇

早晨!
‹ 上一主題|下一主題