用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

原帖由 alicetong 於 09-5-19 10:15 發表
大家早晨  

唔how問我幾多歲..
問寶貝 晨仔how 0拿

格格今日剩係想起呢支歌仔

姑娘十八一朵花

十八的姑娘一朵花 一朵花
眉毛彎彎眼睛大 眼睛大
紅紅的嘴唇雪白牙 雪白牙
粉紅的笑臉賽晚 ...

格格

過多幾年唱俾細山聽喇

太后
勞煩您又教下格格呀
bingo全中係乜野意思.........

原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 08:55 發表

格格

話薯話,通常我地對 bingo 呢個字都有另類解釋喎

太后
呢招您要學格格..最唔怕 "瘀"    
面蒙蒙日頭當Day cream,夜晚變Night cream
慳番荷包唔少錢架

原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 09:00 發表
布甸仔早晨 (希望兩位auntie 無搞錯,唔係我就瘀死

2B auntie 祝您日日都咁開心,同哥哥感情融洽,一直都 keep 住咁鬼靈精,俾無住既驚喜媽咪同爹爹,或者今日媽咪公司繁忙未必可以同您慶祝,不過我知道您唔會介意既 :ex ...

格格今日好開心

從尋日開始不斷收到... 同學,家人,好朋友的祝福
仲有加拿大老c長途電話call

好多謝呢間鋪所有兄弟姊妹0既祝福...
我好鍾意做"阿福" 我照單全收晒佢  

送上一首 "祝福"大家

*徘徊叢林迎著雨 染濕風中的髮端

低訴細雨 路遙若困倦

靜靠彎彎小草倚清泉

#悠悠流泉隨路轉 偶於山中轉數圈

一片軟軟漸黃落葉

盪向清溪之中早飄遠

啊 過去過去 多少次心亂

今天今天 隨著雲煙漸遠

聽聽鳥語 靜望雨絲飄斷

悄悄的風 贈我衷心 祝福一串

原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 09:25 發表
格格

尋晚搞咁多野出黎,奸計得逞喇

我都祝您青春常註,巨山分秒都咁錫您,大山肯定就媽咪心願得嚐,入到媽咪想佢入既中學啦,細山每日都在進步,無限進步空間

今晚有乜野慶祝大計?巨山煎 ...

長老呢句最0岩聽
格格雖然老 ad ad 但心境同
晨仔一樣喜歡人家dum dum架

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-19 09:32 發表
2b

格格同晨仔都係要人冧, 要人鍚的

我都要祝格格...............心想事成

長老

太后
呢支 "老歌大哥大 ""姑娘十八一朵花"
我尋晚唱左比細山聽啦...笑都佢碌係個地 ...
原因係..佢問我,媽咪妳幾多歲呀

原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 11:42 發表

格格

過多幾年唱俾細山聽喇

醒目開學勳章

hihi!all:

靚仔靚女們~

生日快樂~
身體健康~

46哥:家中部腦個lcd mon用左3年,呢幾日成日閃出去,跟住黑晒,字樣係no signal,即係玩完啦!

betty

原帖由 alicetong 於 09-5-19 12:02 發表
太后
勞煩您又教下格格呀
bingo全中係乜野意思.........

格格

您暫時 bingo 左兩次,頭獎係大山同細山囉

原帖由 alicetong 於 09-5-19 12:06 發表
格格今日好開心

從尋日開始不斷收到... 同學,家人,好朋友的祝福
仲有加拿大老c長途電話call

好多謝呢間鋪所有兄弟姊妹0既祝福...
我好鍾意做"阿福" 我照單全收晒佢 ...

格格好似開演唱會咁,講完野送俾大家既一首歌係 ....

原帖由 bettylam 於 09-5-19 13:12 發表
hihi!all:

靚仔靚女們~

生日快樂~
身體健康~

46哥:家中部腦個lcd mon用左3年,呢幾日成日閃出去,跟住黑晒,字樣係no signal,即係玩完啦!

betty

Betty

LCD mon 好平咋,快D 換過塊好過爆炸呀

BB,

顯示得 no signal 兩個字就唔關個 MON 事啦, 應該係 Display Card 有問題, 會唔會條線鬆0左呀?

原帖由 bettylam 於 09-5-19 13:12 發表
hihi!all:

靚仔靚女們~

生日快樂~
身體健康~

betty
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

咁太后,你都中咗兩次頭獎

Betty, 家中上個月買了LG24”,現金價$20xx. 可能現在更平!!
no signal應如Mr. Four,係線鬆咗似喎!個芒同個腦溝通唔到!!

原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 13:31 發表

格格

原帖由 正46 於 09-5-19 14:37 發表
BB,

顯示得 no signal 兩個字就唔關個 MON 事啦, 應該係 Display Card 有問題, 會唔會條線鬆0左呀?

曾近榮 ?

原帖由 Lmum 於 09-5-19 15:26 發表

Betty, 家中上個月買了LG24”芒,現金價$20xx. 可能現在更平!!
但no signal應如Mr. Four講,係線鬆咗似喎!個芒同個腦溝通唔到!!

...

Lmum

所以我無講 Bingo 囉

做咩今日m場冷清清

太后
乜Bingo係咁解架咩.....
咁呢度最叻係46兄,中夠3次頭獎

原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 13:31 發表

格格

太后,

咁猪一定係食得冰糕條多啦.....

格格

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

格格,

你係咪真係咁正呀?

原帖由 alicetong 於 09-5-19 10:15 發表
大家早晨  

唔how問我幾多歲..
問寶貝 晨仔how 0拿

格格今日剩係想起呢支歌仔

姑娘十八一朵花

十八的姑娘一朵花 一朵花
眉毛彎彎眼睛大 眼睛大
紅紅的嘴唇雪白牙 雪白牙
粉紅的笑臉賽晚 ...

都係 LM 叻!

原帖由 Lmum 於 09-5-19 15:26 發表

Betty, 家中上個月買了LG24”芒,現金價$20xx. 可能現在更平!!
但no signal應如Mr. Four講,係線鬆咗似喎!個芒同個腦溝通唔到!!

...

原帖由 正46 於 09-5-19 21:09 發表
太后,

咁猪一定係食得冰糕條多啦.....

此 '豬' 不同彼 '猪' ? ......
‹ 上一主題|下一主題