用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟英文小學 2009/2010 - Admission Primary One
go

2009/2010 - Admission Primary One [複製鏈接]

貢獻勳章

Last year, my son was interviewed at ST. Joe. All the applicants were send to other classroom to do paper exercise (my son said that) for the interview and all the parents were stayed in the hall for the briefing & introducting by the principal.  About 30 minutes, all boys will release and all of us may left school.

貢獻勳章

邊個話唔比筆試? 聖芳濟各英文小學咪又係筆試,仲要考8張卷添!

Yes, my son is studing at St. Joe P.1.

貢獻勳章

放鬆一點啦! 亞仔靜係話要做試卷,但無詳細講,應該唔會好難,等佢今日放學返黎套佢料先!但有樣野就係真嫁,就係要禮貌,亦係好多學校先抉條件。其實個個小朋友都差不多,但如果無禮貌(唔叫人、唔排隊、爭野玩)就幾o力都無用。

不過呢D要平日教的,如果平日在家做小霸王,又點能夠用一兩個星期去"馴服"佢呢?

至於難唔難,我朋友個仔去年考唔到聖若瑟,但考到 DBSPS,我都唔知點解 ?

貢獻勳章

天主教小學緊係會計宗教分啦! 不過一定要小朋友本身已經領洗。
‹ 上一主題|下一主題