用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 崇真小學暨幼稚園小一OFFER
發新帖回覆
go

崇真小學暨幼稚園小一OFFER [複製鏈接]

請問最近有無家長收到崇真小學暨幼稚園小一OFFER?
   0    0    0    0

回覆 fanmay1016 的帖子

之前call 左批了,我見佢今年已經收爆左小一了,本身一班得28定29人,而家每班有3x 人,我唸佢都係等d 人自然走就算,今年好似call 得唔多人,因為少左人放,聽人講仲有唔少崇幼生等緊。

SerenaYuen_FB 發表於 23-8-18 23:19

之前call 左批了,我見佢今年已經收爆左小一了,本身一班得28定29人,而家每班有3 ...

感覺TT越來越難入

SerenaYuen_FB 發表於 23-8-18 23:19

之前call 左批了,我見佢今年已經收爆左小一了,本身一班得28定29人,而家每班有3 ...

近呢兩三年TT報考嘅人數其實差不多,但近年收到Offer之後放棄嘅人就越來越少,親身經歷, 舊年英文部應該得一次 call waiting ,學校要求家長如要Offer必須半小時內回電通知 ,收唔到回覆當放棄..

今年眼見註冊日(交第一期學費註冊)學生其實已經收爆數,所以八月頭只有少量call waiting

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊