用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

沙田英藝 [複製鏈接]

沙田英藝今年開始運作, 但好似下午班未收夠人, 尋日去交form 今日就有得in.  今日interview 我阿囝in 得唔叫好都即收佢, 我覺得好易過到關咁。 但係沙田學費都未定就要人交書簿費雜費等等共4050呢樣野反而另我印象唔太好,唔明點解要咁快交錢, 交左之後隨非你唔要4050 + 660 留位費,唔係到時佢要收幾多學費都好似肉隨針版上。佢既目的就係想留住d 學生要家長盡快交錢留住學生可以開班。 我而家都唸緊讀唔讀呢間

2    0    0    0

嘩~~d價錢好貴喎~~~

回覆:ryuurakai_ghost 的帖子

學費佢話4500 - 5000 , 教局未批

我都念緊啊!!!

回覆:adatsui 的帖子

放棄了, 隨非有上午班

星期六去IN, 即IN即收, 阿囝表現一般, 有AM OFFER, 要立即交錢感覺都有D唔好, 學費就CONFIRM咗係$4480另加$3200書/雜費...
因為十分近屋企, 所以一見, 但沙田校太新, 有太多未知, 仲有1516中....

引用:星期六去IN,+即IN即收,+阿囝表現一般,+有AM

原帖由 jan80 於 13-04-22 發表
星期六去IN, 即IN即收, 阿囝表現一般, 有AM OFFER, 要立即交錢感覺都有D唔好, 學費就CONFIRM咗係$4480另加$ ...
唔係呀。 佢話AM 班full 晒。 呢間野係唔係只看錢看, 我交完留位無交書簿吹都唔吹我, 我唸佢只係想食左我留位費就算。 佢同我講書簿加校服4050. 呢間野我真好懷疑佢地專業操手

咁貴!!真係有d嚇人
但沙田那間星期六有冇playgroup上

我畀左$3100果D雜費啦。。。呢間真係好貴, 有D後悔畀左$$
間校舍會細過大埔果間起碼一半。。。。

引用:咁貴!!真係有d嚇人但沙田那間星期六有冇pla

原帖由 lydiali 於 13-05-06 發表
咁貴!!真係有d嚇人
但沙田那間星期六有冇playgroup上
沙田都未開今年8 月先開應該無playground

引用:我畀左$3100果D雜費啦。。。呢間真係好貴

原帖由 bbnic 於 13-05-15 發表
我畀左$3100果D雜費啦。。。呢間真係好貴, 有D後悔畀左$$
間校舍會細過大埔果間起碼一半。。。。  ...
佢貴得來又唔算出名, 唔值

我去IN嗰陣,覺得佢地好商業化,帶參觀個老師又後生到死,跟住睇下其他老師都係好後生,好似剛畢業出來做咁,聽我朋友講資深的老師大都走了,所以我最後冇報到.:;pppp:

引用:我畀左$3100果D雜費啦。。。呢間真係好貴

原帖由 bbnic 於 13-05-15 發表
間校舍會細過大埔果間起碼一半。。。。  ...
請問係咪講緊N班?

We quit this school. The staff said that the miscellaneous fee would be refund after deduction in September. However, there is no further news up till now. Suck!!

我都諗住報呢間喔.....死啦....心大心細, 因為我隻仔係10月B, 又擔心佢無學校收, 見呢間近近地咪走去試下囉, 佢話11月尾先面試

回覆:kampan 的帖子

隨非真係無書讀, 如果唔係要慎重考慮

我剛剛(1月頭)先到退回雜費$1200

追左2次

我地9月無讀退學

我個仔由二月開始上AM堂,開頭都會好似你地咁諗,學校太新太商業化。但so far我個仔上左一個月堂,佢日日都好開心,又好鍾意啲老師,成日話要go to school,所以我覺得就算學費係貴只要老師教得好都OK!!
‹ 上一主題|下一主題