用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

番禺華仁 [複製鏈接]

各位你好! 想請問有冇家長知道華仁正確搬遷校舍時間?小兒現讀K2明年就要報小學, 心儀華仁小學而現在已計劃搬屋到灣仔區.

小兒應該是2015-2016年度小一, 有朋友話華仁會搬到北角但不知確實年份, 如果咁啱是小兒入小一的時候咁net12 就不適用? 咁我應該搬灣仔定北角呢?可以幫下我嗎.....萬分感激!

swcon  2015-2016都未搬得  發表於 13-11-25 10:49
   0    0    0    0

引用:各位你好!+想請問有冇家長知道華仁正確搬遷

原帖由 叮噹媽媽 於 13-11-25 發表
各位你好! 想請問有冇家長知道華仁正確搬遷校舍時間?小兒現讀K2明年就要報小學, 心儀華仁小學而現在已計劃 ...
你15定20分?

回覆:番禺華仁

15-16年仲喺灣仔

seamama 發表於 13-11-25 10:20
15-16年仲喺灣仔

Thank you very much. May I check if you kid is styding there?

王國長老

未有聲氣呀!而家北角嗰度仍是爛地,2015年起唔切喇。

引用:各位你好!+想請問有冇家長知道華仁正確搬遷

各位你好! 想請問有冇家長知道華仁正確搬遷校舍時間?小兒現讀K2明年就要報小學, 心儀華仁小學而現在已計劃 ...
係小学定中学搬?

王國長老

小學!

我都有呢個問題, 小朋友讀緊K1, 2016-17年度讀小一, 唔知到時華仁搬左未..

同埋其實佢之後搬去北角, 咁佢中學個校網咪邊左做北角LOR?

myhappybb 發表於 13-11-25 14:19
我都有呢個問題, 小朋友讀緊K1, 2016-17年度讀小一, 唔知到時華仁搬左未..

同埋其實佢之後搬去北角, 咁佢 ...
留意學校公佈啦! 無人答到你, 學校都答唔到!

王國長老

我見小學部仍有工程進行中,睇怕冇咁快搬啦!

好似話政府都未放水....點整

Thank you for all your replies !  Actually, my boy only get 15 marks as I do believe it is impossible in the 1st round, just want to try my luck for the lucky draw.  

引用:Thank+you+for+all+your+replies+!++Actual

Thank you for all your replies !  Actually, my boy only get 15 marks as I do believe it is impossibl ...
應該16年打後

‹ 上一主題|下一主題