用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖雅各小學 知唔知如果無參加大抽獎,聖雅各接唔接受叩門申請? ...
go

知唔知如果無參加大抽獎,聖雅各接唔接受叩門申請? [複製鏈接]

知唔知如果無參加大抽獎,聖雅各接唔接受叩門申請?

因為我地救恩有offer, 但唔可以玩派位.....
我自行係申請聖雅各的.

0    0    0    0

不是必收吧?

chingcging 發表於 13-11-26 10:42
不是必收吧?

唔明, 我無話聖雅各必收,
而係想知會唔連申請都唔接受.

醒目開學勳章 王國長老

POST 222
http://www.edu-kingdom.com/forum ... ;extra=&page=12

舊年條LINK已經唔WORK, 唔見有話要111, 我估111係優先但唔必須啦

仲有, 學校討論區有好多有用資料
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=527

9月初聖雅各簡介會時張校長講明, 111 之類的選擇誠意係佢地接見叩門考慮條之一, 講明如果2個差唔多表現學生叩門, 排佢第一志願一定會優先, 仲暗示如果排佢地第三, 可能見都唔會見 (佢話如果你排佢地第三, 咁第一或第二收咗你, 咁都唔會去佢地度啦, 所以佢地唔係太願意處理呢類叩門申請).

致於唔參加大抽獎去叩門, 我覺得會輸蝕咗

nothing to loss,why not take a try?
‹ 上一主題|下一主題