用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母小學 2013 - 2014 中學競爭力
go

2013 - 2014 中學競爭力 [複製鏈接]

聖母書院排78,只次於保一,我真的很意外.比德望好.有些少感到意外

0    0    0    0

回復 chloemak09 的帖子

where u got this info? thanks!!

回覆:chung222 的帖子

你去商務睇睇.有埋小學同幼稚園.我都想知公信力有幾高!

回復 chloemak09 的帖子

係書??? any more information? thanks

回覆:chung222 的帖子

a book A4 size, i took a pix of it

回覆:chloemak09 的帖子

chloemak 09 :你所講的哪些資料實在都是垃圾!不要相信!

回覆:Jen123 的帖子

any reasons?  Jen123

我原本想買,睇完之後,十分垃圾,將$100元買旗好了!垃圾。

我無諗過買,都覺得排位有些少....但點會有人做本冇公信力的書

chloemak09:希望你也是一個受過高深教育的家長吧!我認真睇過有關幼稚園、小學、中學三份排名,沒有實際幫助;公信力?施政佈告都用了很多專家、人力、物力,集政府精英!你認為真的有公信力嗎?

同意,是垃圾。因為那些都是當付錢給出版社作廣告罷了!

個人認為所為第幾位都無用最主要家長能了解小朋友的情況,如入讀所為神級Band1,如小朋友讀得不開心而家長只系日日不停的操練,這樣的童年開心嗎?
如不操練在香港這些Band1學校生存到嗎....希望各位家長的寶貝有個快樂的童年。
以上只系小弟的心聲。

離題一問: 請問有無家長有興趣交換3至6年級中英數測驗卷,以作參考温習之用

排位係真係假都好啦, 當氹吓自己開心, 肯定自己的選擇. 當然要睇吓口啤...
我以品行愛心行先, 校社第二, 成績第三. 最緊要係, 知道自己想要小朋友成位一個怎樣的人. 小女係聖母幼稚園讀K3, 有幸剛收到小學通知, 取錄了女兒. 雖然成績未及其他一線的名校, 但它在我心目中是第一位的.

世賢 發表於 13-10-3 11:10
排位係真係假都好啦, 當氹吓自己開心, 肯定自己的選擇. 當然要睇吓口啤...
我以品行愛心行先, 校社第二, 成 ...
可否告知kg有多小人可以上到小学?%如何?
‹ 上一主題|下一主題