用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南親身交form要2010年5月先in?郵寄就2009年11月in? ...
go

迦南親身交form要2010年5月先in?郵寄就2009年11月in?? [複製鏈接]

我就去左迦南親身交form要2010年5月先in?我同我朋友都係08年9月。。
我朋友郵寄,仲遲過我交,就2009年11月in??
你地幾時in.??
   0    0    0    0

你個b係幾年幾月呀???報n1 or k1?

我同您一樣BB2010N15月先IN,迦南(X打老道分校)081-7BB出生在11 IN ,088-12BB在下年5 IN 做插班生!

原帖由 jennifer1100 於 09-9-17 13:17 發表
我同您一樣BB讀2010N1要5月先IN,迦南(如X打老道分校)分08年1-7月BB出生在11月 IN 先,而08年8-12月BB在下年5月 IN 做插班生!  

oic...其實遲D IN都無所謂,反正11月IN BB真係咩都唔識,連行都未得

通常都係baby夠18個月先in

原帖由 jennifer1100 於 09-9-17 13:17 發表
我同您一樣BB讀2010N1要5月先IN,迦南(如X打老道分校)分08年1-7月BB出生在11月 IN 先,而08年8-12月BB在下年5月 IN 做插班生!  

想問你地係收到信通知定還是係交FORM果日同你地講幾時去IN架? 我7/9係郵寄去金巴倫道果間架, 又冇收到信通知我幾時去IN喎...我個係你1108細仔...咁我駛唔駛打去問問呀?

我今日打去問得好詳盡:
1:佢會分開親身去(指定有幾多個會在11月IN如果FULL左就下年5月IN),同郵寄(指定叫幾多係11月IN如果FULL左就下年5月IN)
咁好似好公平地11月IN收幾多個.5月IN又會同樣收幾多個..
就唔係因為你係咪細仔.又唔會下年5月就一定唔收咁解哦..
咁總括一下:我自己認為.如果面試係親身同郵寄既分配係一樣既話.咁寄郵就較少人.所以就有得早IN囉..
你地明唔明呀..唔好意思..唔識表達>.

原帖由 baby0120 於 09-9-17 16:16 發表

想問你地係收到信通知定還是係交FORM果日同你地講幾時去IN架? 我7/9係郵寄去金巴倫道果間架, 又冇收到信通知我幾時去IN喎...我個係你1108細仔...咁我駛唔駛打去問問呀? ...

我親自交左去窩打老道同金巴倫道兩間, 只有窩打老道比左出年5月IN,金巴倫道就無消息, 因為金巴倫道交FORM時個小姐講明係細仔就要等出年9月開學,有人退學先有得IN同插班, 所以我諗金巴倫道無咩機會...

原帖由 chikkee 於 09-9-17 20:32 發表

我親自交左去窩打老道同金巴倫道兩間, 只有窩打老道比左出年5月IN,金巴倫道就無消息, 因為金巴倫道交FORM時個小姐講明係細仔就要等出年9月開學,有人退學先有得IN同插班, 所以我諗金巴倫道無咩機會... ...

可能11月真係唔收.不過我9月都打定輸數.如果真係無得讀n1,當為k1準備囉.

我囡囡係0808 BB,都寄左去金巴倫道果間,未有消息,但前幾日打去問過佢話要9月尾先會收到通知,唯有再等。

今年係咪遲左先IN?

醒目開學勳章

我係親身交form,金馬倫道果間,佢即時俾左個interview date我地,係10月in.
可能係大仔,阿仔係08年3月出世.我都打左個突,咁快就知幾時in同埋咁快就要in.

To: CMB

我都係親身交form的, 係咪門口收表果個人同你講的, 因為我個仔係0805, 但佢冇比到interview個期我喎...

我一星期前寄方,今日收到,叫我5月IN,但我個仔係大仔播~

請問你報咗邊間?

原帖由 chansammy 於 09-9-19 22:20 發表
我一星期前寄方,今日收到,叫我5月IN,但我個仔係大仔播~

醒目開學勳章

我都係親自交左去窩打老道同金巴倫道兩間, 都係得窩打老道比左出年5月IN, 金巴倫道就話我個B係細仔, 所以要等9月開咗學, 如果有人退學先會安排IN

原帖由 chikkee 於 09-9-17 20:32 發表

我親自交左去窩打老道同金巴倫道兩間, 只有窩打老道比左出年5月IN,金巴倫道就無消息, 因為金巴倫道交FORM時個小姐講明係細仔就要等出年9月開學,有人退學先有得IN同插班, 所以我諗金巴倫道無咩機會... ...

我囝囝係0810細仔

我星期五去左金巴倫道交form, 佢地都係話9月開咗學, 如果有人退學先會安排IN. 至於窩打老道果間直頭同我講無晒位!

鐵仔係0806 bb,我地11/21 9am interview喎

to: TVb08,

想請問你係報那間? 因我的仔係0805, 但還未有期喎..我報係金巴倫道, 謝!

佢FULL咗就唔會有得IN架,我2間都有報,但係得窩打老道有得IN
‹ 上一主題|下一主題