用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 4月4日 兒童節 party
go

4月4日 兒童節 party [複製鏈接]

九龍灣國際展貿, 係4月2-6日攪左個兒童節party, 資料如下 :

Date : 4 April 2010 (Sun)

Time : 1245 - 1445 (Lunch buffet)

Address: MENU Restaurant, EMax 3/F, HITEC, 1 Trademart Drive , Kowloon Bay, Kowloon

Price : Adult ($118)  Child : age 3 or above ($78)

Entertainment : 小手作 + balloon twist + tattoo making + game + 小廚神鮮果班戟製作班

「豐膳MENU」復活節自助餐
推廣日期︰4月2日至4月6日
自助午餐︰成人︰$118 小童︰$78
12:00nn – 2:30pm
自助晚餐︰成人︰$228 小童︰$148
6:30pm – 9:30pm
l
於3月26日前預訂及繳付按金,可享八折優惠
l
另加一服務費
l
小兒童自助餐買一送一優惠 (不可與其他優惠同時使用)

有興趣一齊報名既, 與我聯絡呀.

0    0    0    0
APfamily   

原帖由 蕭夫人信箱 於 10-3-18 12:24 發表
九龍灣國際展貿, 係4月2-6日攪左個兒童節party, 資料如下 :

Date : 4 April 2010 (Sun)

Time : 1245 - 1445 (Lunch buffet)

Address: MENU Restaurant, EMax 3/F, HITEC, 1 Trademart Drive , Kowloon Bay, Kowlo ...

活動是否得4號1日? pm我你電話,唔見左~tks

得閒黎參觀霖霖blog,留個言!
http://hk.myblog.yahoo.com/maggielau0705/

我有興趣呀 !!

不如group埋一齊報名啦.
APfamily   

原帖由 蕭夫人信箱 於 10-3-22 01:28 PM 發表
不如group埋一齊報名啦.

好呀 ! 我報名呀 ! hehe

如家下報是不是有8拆自助午餐︰
成人︰$118 小童︰$78 =
成人︰$95 小童︰$63

thx
點pm你?pm唔到
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

係呀, 價錢仲有+10架喎.

原帖由 circle119 於 10-3-23 17:54 發表
如家下報是不是有8拆自助午餐︰
成人︰$118 小童︰$78 =
成人︰$95 小童︰$63

thx
點pm你?pm唔到
APfamily   

不如就係度報名啦 :

網名           人數 (?大?小)
1.
2.
3.
4.
5.
6.

至於餐廳話要係26/3前付按金才可享優惠, 我會聯絡餐廳點付, 再通知各位.
APfamily   

HI

想問埋自助晚餐個PART有冇小手工個PART??

Entertainment : 小手作 + balloon twist + tattoo making + game + 小廚神鮮果班戟製作班

THX
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

我想問如我小女兒只得歲半, 自助餐是否不用計錢, 但此活動又是否適合她呢? 還是只帶她到時到那裏走走, 都可以的, 始終她細個什麼都不識啊!

dinner buffet冇entertainment果part架.

原帖由 circle119 於 10-3-24 00:43 發表
HI

想問埋自助晚餐個PART有冇小手工個PART??

THX
APfamily   

3歲樓下唔洗付錢架.

餐廳規定要入去食buffet, 才可參與果個活動架.

原帖由 belda 於 10-3-24 13:34 發表
我想問如我小女兒只得歲半, 自助餐是否不用計錢, 但此活動又是否適合她呢? 還是只帶她到時到那裏走走, 都可以的, 始終她細個什麼都不識啊!
APfamily   

自己報名或經你一齊報名,有什麼不同, 是否免加一, 另是否一定要4月4日啊!

其實係冇分別既, 你地亦可自行報名.

如要有野玩既, 就剩得4/4一天.

原帖由 維尼熊pooh 於 10-3-24 21:17 發表
自己報名或經你一齊報名,有什麼不同, 是否免加一, 另是否一定要4月4日啊!
APfamily   

得得得, 2-6號個價都係一樣架啦, 不過佢地為慶祝4月4日兒童節, 所以果日有D野玩姐.

原帖由 girl_girl_email 於 10-3-24 22:31 發表
as the restaurant has this between Apr 2 to Apr 6, can we join in Apr 2?
APfamily   

原帖由 蕭夫人信箱 於 10-3-24 12:16 AM 發表
不如就係度報名啦 :

1.
2.
3.
4.
5.
6.

至於餐廳話要係26/3前付按金才可享優惠, 我會聯絡餐廳點付, 再通知各位.

1.           happymama_jkc (1大1小)
2.
3.
4.
5.
6.

點解ad話2-6/4 lunch 都有工作坊,你意思係唔係4月4日多D嘢玩啊

原帖由 蕭夫人信箱 於 10-3-24 23:57 發表
得得得, 2-6號個價都係一樣架啦, 不過佢地為慶祝4月4日兒童節, 所以果日有D野玩姐.

我唔知其他日子佢地會有咩節目安排, 不過, 4/4既節目就係小妹, 我, 去帶既

原帖由 維尼熊pooh 於 10-3-25 13:39 發表
點解ad話2-6/4 lunch 都有工作坊,你意思係唔係4月4日多D嘢玩啊
APfamily   
‹ 上一主題|下一主題