用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 我嬲到想kill 左我老公呀
go

我嬲到想kill 左我老公呀 [複製鏈接]

有間 wait 緊學校, 早幾日有信俾機會我今朝2nd in...不過封信我岩岩至睇到 因為佢幾日放左假無開信箱. 呢個責任向來係佢負 .
旨意男人真係C 得. 仲要同我講佢唔係幾鍾意呢間學校....下刪百字.
大家唔好問我係邊間, 我星期一打去問下仲有無得救先.
   0    0    0    0

唉!!!!男人

我完全明白。

我老公夠膽死同個女去interview時著綠色格仔t-shirt+爛佬褲+橙色爛佬鞋(which is he goes to 抹車時的打扮)。嚇到我即刻踢他回家換衫再趕去,他仲要鬧我煩+鬧交!

吓?????又係『我』
HAHAHA

原帖由 w_y 於 10-12-18 21:35 發表
有間 wait 緊學校, 早幾日有信俾機會我今朝2nd in...不過封信我岩岩至睇到 因為佢幾日放左假無開信箱. 呢個責任向來係佢負 .
旨意男人真係C 得. 仲要同我講佢唔係幾鍾意呢間學校.... ...

真係......
星期一拿拿林打去....話自己即刻請假嚟.....動之以情....祝福...祝福....

我成日都覺得啲男人大安主義, 早幾個月日日忙報學校+interview, 啲男人就乜都唔理! 話讀唔到名校又唔係無書讀, 求其一間都無所謂!嬲爆

I am sorry for this to have happened. Even my husband said: 攪錯啊,幾日唔收信.....
Good luck on Monday.

原來天下烏鴉一樣黑...大部份男人都係咁...

所有關於子女既野, 我都會親力親為, 因為男人真係信唔過!

仲要係明明衰左, 仲要話我地做d野多餘! 就算真係做"多左", 有做點都好過乜都唔做, 唔知佢地又做左d乜幫到子女!?
"慶"左好耐, 多謝大家. :)

我個朋友個老公帶小朋友去面試時, 老師問點解揀我地學校, 佢老公竟然答: 唔知呀, 我老婆揀的.....咁結果梗係衰左啦...

所以, 除非你諗住嗰間學校只係IN 黎玩下, 否則, 千萬唔好比老公帶去IN...

雖然我老公好支持我幫阿仔報好嘅學校
但係其實佢咩都冇做過
除咗樂基之外
之前interview都冇叫過佢去
佢夠膽死喺fb度寫個status:
"阿仔已經有兩間學校收咗,唔知點解他的媽媽仲要他去in其他學校,仲要爸爸一齊去,點解?"
我即時reply佢,話我只叫過佢去一間學校度in,同埋問佢仲有邊間學校要in? 叫佢講間學校個名出來!!! 真係嬲爆~~~~

所以話呢,啲男人個個都係咁,所以呢排我日日放工都自己去收信,靠佢真係死得~~~

哈哈...呢個爸爸真係要攞出黎打呀, 仲要夠胆死在FB度寫, 好多人睇到架嘛...
原帖由 ling121933 於 10-12-19 10:35 發表
雖然我老公好支持我幫阿仔報好嘅學校
但係其實佢咩都冇做過
除咗樂基之外
之前interview都冇叫過佢去
佢夠膽死喺fb度寫個status:
"阿仔已經有兩間學校收咗,唔知點解他的媽媽仲要他去in其他學校,仲要爸爸一齊去,點解?"
...

我個fd個老公,幫個女貼張另一間學校的學生相落份application form度,問你死未!!

男人真的信不過。

我的老公連女兒面試幼稚園都是一點也不緊張。
從來沒有教女兒書本知識,也不過問女兒學校生活。

但是,我見朋友的老公真的好得無得彈,每樣都是親力親為,每樣都是老公做的,例如接送小孩,煮菜,清潔等。真的羨慕死人!

通常男人都係咁粗心大意架啦,成日諗住呢d野係你地d女人攪, 到時到侯話俾佢地知考到邊間.. 乜都指意晒女人囉,最好唔好煩到佢就得喇..

原帖由 godloveus 於 10-12-19 11:58 發表
我個fd個老公,幫個女貼張另一間學校的學生相落份application form度,問你死未!!

不可以的嗎?我也是在 application form 幫女兒貼另一所學生照片的。

我都係呀
原帖由 busy_penny 於 10-12-19 14:07 發表

不可以的嗎?我也是在 application form 幫女兒貼另一所學生照片的。
‹ 上一主題|下一主題