用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 埋黎睇,埋黎報名,民生等信作戰區
go

埋黎睇,埋黎報名,民生等信作戰區 [複製鏈接]

追post追到頭暈,開新post容易打理。
我係周圍追post 大約做record,有睇錯計錯數唔好鬧我 >"< 呢度既數字只係for reference only!

截至12月13日 1230為止
E/C am - 0
E/C pm - 9
E/P pm - 12
pm offer (唔sure E/C 定E/P) - 4
waiting/ reject - 11

12月13日收信 (12/12郵chop)

E/C am - 18
E/C pm - 2
E/P pm - 3
waiting/ reject - 24

offer 信一張校車紙+半張notice。

另外有分 waiting 信和 reject信,waiting 會有多一張回條俾你寄番去register 做waiting。

DEC 17 註冊,DEC 16或之後未收到信可以打番學校覆查。

12/14** 藤仔收左信啦!rejected 嚕~
藤媽既作戰都到此為止了,宣道唔會in啦,減少學校既競爭,希望未有offer既家長加油!

好開心係度同大家度過左緊張刺激既一個星期,冇offer 既唔好唔開心,唔好失落,the best is yet to come,就算最終讀到既學校唔係最心儀,都唔代表小朋友會冇前途,讀得唔開心。條條大路通羅馬,最緊要係身教家教喔!

Good Luck to All Parents and Adorable Kids!

0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 藤媽 於 11-12-13 12:49 發表
追post追到頭暈,開新post容易打理。
我係周圍追post 大約做record,有睇錯計錯數唔好鬧我 >"< 呢度既數字只係for reference only!

截至12月13日 1230為止
E/C am - 0
E/C pm - 8
E/P pm - 10
pm offer (唔sure E/C 定E/ ...

謝謝分析 & 分享!

好詳細, 唔該.

謝謝你的分享!  

請問今日有冇人收到信呀?

EC in morning session.

我到.....等到我就黎人體爆炸

好勁呀...希望大家得到OFFER...

我係等你等到我心痛

回復 8# 藤媽 的帖子

醒目開學勳章

我上返民幼的Website見到 AM係E/C, PM係E/P, 點解會有人收到PM的E/C??
幼兒雙語班 (2012-2013年度)    上午: 英語 / 粵語     下午: 英語 / 普通話

原帖由 sp1230 於 11-12-13 13:05 發表
EC in morning session.

有人有am offer了, 恭喜哂呀!你唔駛等了!

我個郵差走左lu...今日冇喜"信"

THANKS,藤媽
我等到花兒也謝了....

藤媽,見你咁有心, 我又來報名, 10/12收信, E/P pm
希望大家都等到好消息啦....

我封信係pm session (eng & cantonese)喎
同埋我記得係上/下午都有E/C, E/P只有下午先有..

10/12收到!!

醒目開學勳章

回覆 1# 黑草羊dy 的文章

咁即係民幼的Website打錯?
即係E/C 有AM& PM, E/P只有PM. 唔怪之覺得有D奇怪啦.

收到信喇.....rejected x 2 (孖B)

又要繼續同interview作戰

各位未收到信/waiting/rejected嘅加油!

恭喜晒有offer嘅爸媽

今日收到E/C AM offer. Stamp date is on 12/12/11. Hope everyone has a offer

點解架,我仲係無信,我打去問,學校話一齊寄出,叫我等到星期五先打去問,我個心好心急呀!

收到啦
AM E/C
嚟個係我個仔唯一一個offer
太感動

原帖由 janiceso 於 11-12-13 06:28 發表
收到信喇.....rejected x 2 (孖B)

又要繼續同interview作戰

各位未收到信/waiting/rejected嘅加油!

恭喜晒有offer嘅爸媽

你系今日收到?
‹ 上一主題|下一主題