用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 學警童心之鐵騎巡警 kids TRAFFIC 活動討論及組班集中帖 ...
go

學警童心之鐵騎巡警 kids TRAFFIC 活動討論及組班集中帖 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

有關 "學警童心之鐵騎巡警 kids TRAFFIC" 活動之討論及組班事宜,只可在此集中帖內留言。

任何在非本集中帖之發帖及回應,全部一律移至違規文章,並不會作預先通知 (初犯者發帖會被移除,重犯者會被警告或禁言)。

P.S. 本主題會於 26 October 至 2 November 2012 設置高亮,以便會員討論及組班。

學警童心之鐵騎巡警 kids TRAFFIC
   0    0    0    0
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

有冇人一齊組團..

我想參加

我都想參加, 小朋友7歲, 會選25/12 or 26/12 第二場 or 第三場, 大家有興趣就一齊包團報名, 名額16人.

我仔仔三歲想參加23號個場

維尼熊pooh 發表於 12-10-27 17:27
我都想參加, 小朋友7歲, 會選25/12 or 26/12 第二場 or 第三場, 大家有興趣就一齊包團報名, 名額16人.
...
我仔都差唔多7歲. 預我一位。

醒目開學勳章

引用:我仔仔三歲想參加23號個場

原帖由 mzlee 於 12-10-27 發表
我仔仔三歲想參加23號個場
我都想參加23號的一位!如有請pm 我!

回覆:維尼熊pooh 的帖子

我有興趣,1位5歲半。my email is [email protected]

回覆:維尼熊pooh 的帖子

我有興趣,1位5歲半。my email is [email protected]

回覆:學警童心之鐵騎巡警 kids TRAFFIC 活動討論及組班集中帖

I'm interested too, please pm me!

我都參加,一位4歲半,23/25/26/30第二或第三塲

我都想參加,2位6歲半,22或24號第一或第二塲

回覆:學警童心之鐵騎巡警 kids TRAFFIC 活動討論及組班集中帖

我想參加,一位4歲

一位4歲,pls email me.  thx
[email protected]

剛剛參加完「烈火童心」,超多人,場面亂,時間又短,又睇唔到小朋友玩的過程,都唔知有乜玩,影唔到乜相,完全唔掂,叫職員替我小朋友換制服時除外套又無,熱死佢唔值呢個價錢,比起來之前去機場「童夢園」真係無得比,佢地有10幾個職業(消防員、機場特警、飛機師、醫生、護士等等),最少數以玩到5-6個,又可睇到小朋友玩的情形同影相,啲制服好精,地方大,好新淨,果度啲職員好好,我遲咗,佢就打黎問搵唔搵到地方,雖然價錢貴啲,但好好多,比較過就知邊個好!

醒目開學勳章

引用:剛剛參加完「烈火童心」,超多人,場面亂,

原帖由 kathywong0807 於 12-10-29 發表
剛剛參加完「烈火童心」,超多人,場面亂,時間又短,又睇唔到小朋友玩的過程,都唔知有乜玩,影唔到乜相, ...
有無咁誇張呀?!真係咁差未必有人願意再玩架bor

~ 神的恩典夠我用~

未參加過, 不過之前上佢網頁看過,都覺得時間短,價錢唔合理, 亦見到有家長投設過, 所以結果冇報到.

醒目開學勳章

引用:未參加過,+不過之前上佢網頁看過,都覺得時

原帖由 joenray 於 12-10-29 發表
未參加過, 不過之前上佢網頁看過,都覺得時間短,價錢唔合理, 亦見到有家長投設過, 所以結果冇報到. ...
咦,我問左有玩過嘅fd,無啲人講到咁差wo,佢話列火童心幾好呀。佢個仔3歲,果次係玩消防員,最初有啲喊,但上完堂都識同佢講上堂時學左啲咩消防知識,話第時見到啲消防哥哥想走去講多謝佢地。我小朋友未玩過呀,我個fd都有叫我組團報今次呢個。

~ 神的恩典夠我用~

I want to join too. Alll time is available except 24/12. Please email me [email protected].
‹ 上一主題|下一主題