用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC (2005 K1)
go

SJC (2005 K1) [複製鏈接]

SJC (2005 K1)

唔好意思呀各位, 本來大家講好應該星期一開呢個topic, 因為呢個星期真係好忙, 加上仔仔病咗.我連上次佢地表演video 都未睇呀.

jonjonma 請放心, 一定有拍到jonnathan架

Re: SJC (2005 K1)

Goodmorning all

beckham - 我都估你因為owen 病, 所以好忙.  囝囝係米好好多啦.  多謝你, 等你有空先燒比我睇.  

kakac - 尋日二亞囝帶左, 一個平果, 珍寶珠, 蝦條(辛味), 朱古力豆, 朱古力條.  除左干果, 其餘全部都是平日唔比買.  mathew 買左嘜?

各位早晨

beckham-->唔該晒幫手開個topic 我老公已經燒咗一隻特輯俾jonjonma la!

昨日,囝囝shopping好開心,買咗蝦條,朱古力,糖,蘋果1個,全部都有等我番到屋企先開,佢話要同我一齊分享,好lum 點知我問佢d野係誰俾$,佢話係Ms Wan俾$請佢同媽咪食

jonjonma,

我囝囝買同你囝囝一樣,佢話係Ms Kim問佢買呢d野好唔好,佢見到梗係話好,我地都係一樣"全部都是平日唔比買",你話佢地係咪好開心

Hello everyone!

開左個topic for K1? join 埋我得晤得?
甘多人病?希望快啲好番啦!

flyfly,

當然好啦!歡迎.大家互通消息.

flyfly 寫道:
Hello everyone!

開左個topic for K1? join 埋我得晤得?
甘多人病?希望快啲好番啦!

kaka_c

唔怪得我問佢點解可以計到剛剛夠, 佢又唔識笞.  原來係Ms Kim叫佢地買, 佢正係話Ms Kim推車仔.  佢同姐姐食左朱古力條.  其餘等我返來, 不過佢知道自己買左辣味蝦條, 囝囝話真係激氣, 唔係原味, 佢知咩係原味, 笑死我, 佢話係坐堯叔架車去, Mahtew唔同佢坐同文宣坐.

Flyfly - 更係可以一齊傾.

kaka_c 寫道:
jonjonma,

我囝囝買同你囝囝一樣,佢話係Ms Kim問佢買呢d野好唔好,佢見到梗係話好,我地都係一樣"全部都是平日唔比買",你話佢地係咪好開心

我仔都買左3 樣野番屋企話比爸爸,媽咪同自己。。。都真係好Lum囉!   不過我估係miss教佢地做概。

暑假大家有無計劃攪下活動比啲小朋友出來玩下?

hello fly fly

各位
你地有冇準備暑期活動呀! 我想比佢學功夫

我就冇好似你地禁lum啦. 佢只係同我講我要開蝦條食 佢冇諗過同我分享

beckham 寫道:
hello fly fly

各位
你地有冇準備暑期活動呀! 我想比佢學功夫

我都想! beckham 你去lee 個website look 下, www.bohemeart.com 我想比阿仔去+

beckham,

Owen知你on a diet,費時俾你食令你前功盡棄嗎,佢真係用心良苦

喂喂, 我最近見有個有機農莊都幾好, 有冇興趣暑假join 埋一齊去呀

都好喎!不過秋天會唔會好d,無咁熱.
beckham 寫道:
喂喂, 我最近見有個有機農莊都幾好, 有冇興趣暑假join 埋一齊去呀

beckham - 學功夫, Owen咁乖就可以,  Jonjon已經非常好武功(成日辦超人打壞人), 若我再比佢學功夫, 我驚會收到先生打來投訴.

我比左囝囝係以前間幼兒園讀暑期班, 逄一至四上午, 佢好像冇得放暑假咁.  

beckham 寫道:
我就冇好似你地禁lum啦. 佢只係同我講我要開蝦條食 佢冇諗過同我分享

秋天好些, 好熱架....
kaka_c 寫道:
都好喎!不過秋天會唔會好d,無咁熱.
[quote]
beckham 寫道:
[/quote]

K1家長

我已經通知左K2家長, 我地開左一個新topic, 因為我地唔想阻住佢地板面, 叫他們唔好介意.

醒目開學勳章

各位早晨

beckham,
囝囝今日發燒無返學. Owen點呀 ? 另外, 我o係星期日幫佢地班影左d相, 請提供你既email address.

Jonjonma,

我覺得你應該俾囝囝學,由導師話俾佢聽用武的正確用途是強身健体同自衛. 我都會俾Matthew學,希望佢身体會強d.
[quote]
Jonjonma 寫道:
beckham - 學功夫, Owen咁乖就可以,  Jonjon已經非常好武功(成日辦超人打壞人), 若我再比佢學功夫, 我驚會收到先生打來投訴.

Thank you.
Jonjonma 寫道:
K1家長

我已經通知左K2家長, 我地開左一個新topic, 因為我地唔想阻住佢地板面, 叫他們唔好介意.
‹ 上一主題|下一主題