用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會德田李兆強小學 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)
樓主: katiekma
go

聖公會德田李兆強小學(家長分享站) [複製鏈接]

Re: 德田兆強小學(家長分享站)

雪文:

多謝支持,多D入黎交流下.   
:wave: :pint: :-D :-)

wfmic922

真係好多人識呀
可能學校都辦左廿幾年呱
我老公開頭話實派唔到tim呀

wfmic922 寫道:
iloveyoub4,

有一期荷花(小學)選校指南有介紹過官塘區2間官小學(TT兆強及南循)行332制.可能這樣更多人認識.[quote]
iloveyoub4 寫道:

kt8001

你亞囡係唔係讀下午班果位姐   

[quote]
kt8001 寫道:
各位朋友,
我又

wfmic922

去 油塘小學家長站 搵雪文啦,我都係果度架   

雪文:

多謝支持,多D入黎交流下.   

Re:聖公會 德田李兆強小學(家長分享站)

我入黎bk成年都是德田兆強/平田兆強, 都吾記得佢性李tim,    點算, 點樣加, 吾識。[quote]
katiekma,

點解topic唔寫:   德田李兆强小學(家長分享站)    嘅,
係咪特登唔寫個  李   字架 [quote]

iloveyoub4,

好似話除左金龍,德田街市重有另一間校服供應商wor.      可能好忙要隔下價至得啦!     

多謝多謝   
雪文 寫道:
我來支持吓  

iloveyoub4,

thank you!得閒入吓去先.

Re: 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)

可吾可以講下你地的小朋友讀邊間幼稚園?我女讀金丽   

katiekma

係wor個個都係post德田兆強/平田兆強
我覺得好好聽     

katiekma 寫道:
我入黎bk成年都是德田兆強/平田兆強, 都吾記得佢性李tim,    點算, 點樣加, 吾識

wfmic922

好似話係街市裹面,我諗唔難搵啦個街市唔係好大

iloveyoub4,

好似話除左金龍,德田街市重有另一間校服供應商wor.      可能好忙要隔下價至得啦!     

katiekma,

sorry呀! 我都唔識tim!
你咪俾學校知唔記得佢個校名亞,唔係到時out左你出去呀!
講吓笑咋                   
一係開個新topic叫人教吓指點吓啦!
我入黎bk成年都是德田兆強/平田兆強, 都吾記得佢性李tim,    點算, 點樣加, 吾識。[quote]
katiekma,

點解topic唔寫:   德田李兆强小學(家長分享站)    嘅,
係咪特登唔寫個  李   字架 [quote]

katiekma

我囡讀路德會   

[quote]
可吾可以講下你地的小朋友讀邊間幼稚園?我女讀金

iloveyoub4,

係呀,應該好易啦!
wfmic922

好似話係街市裹面,我諗唔難搵啦個街市唔係好大

[quote]
iloveyoub4,

[/quote]

katiekma,

我囡讀olk.[quote]
katiekma

我囡讀路德會   

[quote]
可吾可以講下你地的小朋友讀邊間幼稚園?我女讀金

wfmic922

olk係       

katiekma,

我囡讀olk.

iloveyoub4,

sorry, 係聖母.

wfmic922

我out就真   
我有朋友個囡幼稚園都係讀聖母,
佢話好鬼free架wor   

iloveyoub4,

sorry, 係聖母.

Re: 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)

等我問下平田兆強心美先, 好似街市都有2檔, 有間質地好的WOR。
iloveyoub4,

其實德田兆強返學時間都唔算早啦,
平田兆強重早呀係7:40分   
聽講因為平田兆強係同藍循用同一個出口,
校巴要分時間出入,所以平田兆強要咁早
而德田兆強校舍大所以校巴可以直到門口
‹ 上一主題|下一主題