用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: moondream3003
go

家熹媽咪 [複製鏈接]

原文章由 WW 於 08-2-27 09:15 發表

昨晚我一見 ww 都已經問佢還左書俾人未, 佢話未, 我就問佢點解, 佢話小息唔見 toto, 我即時千丁萬囑佢今日一返到學校好還返俾人同講唔該呀.  今早出門口時, 我都又再一次提左佢喇, 麻煩妳幫我同 toto mami 講聲唔 ...

WW :

哈 ~ 呢個妹豬 , 佢真係唔記得左 , 我星期三果日返去睇飯時 , 已經自己去同佢拎書喇 ! 唔緊要 , 原來佢地唔係星期三上音樂 , 佢媽咪睇錯咗 , 好在咋 , 我幾驚TOTO 比老師寫手冊呀 ! 哈 ~ 家陣冇樹咯 , 冇有怕 ! 大家都係虛驚一場 ...
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原文章由 家熹媽咪 於 08-2-28 22:24 發表

WW :

哈 ~ 呢個妹豬 , 佢真係唔記得左 , 我星期三果日返去睇飯時 , 已經自己去同佢拎書喇 ! 唔緊要 , 原來佢地唔係星期三上音樂 , 佢媽咪睇錯咗 , 好在咋 , 我幾驚TOTO 比老師寫手冊呀 ! 哈 ~ 家陣冇樹咯 , 冇有 ...

我教訓左隻衰豬喇, 佢居然冇話我知係妳去佢度拎書.  妳之前俾我o個兩本音樂書我要唔要俾返妳呀??

另外想問問星期五o既運動會, 家長係咪都可以去睇 ga??

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

原文章由 WW 於 08-3-3 07:22 發表

我教訓左隻衰豬喇, 佢居然冇話我知係妳去佢度拎書.  妳之前俾我o個兩本音樂書我要唔要俾返妳呀??

另外想問問星期五o既運動會, 家長係咪都可以去睇 ga?? ...

WW :

細路仔個個都有選擇性老人痴呆架啦 ! 哈哈 ~ 都唔係你個月一個人問題 .

果2本音樂書我唔要架喇 ! 由得你處理啦 !

星期五運動日 , 就算家長們都報幫手做義工 , 都可以返去睇架 ! 你返唔返呀咁 ?
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲
‹ 上一主題|下一主題