用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人決定讀SN??
樓主: Heiko
go

有冇人決定讀SN?? [複製鏈接]

我唔知k2,k3得下午班,我都係收咗pm,仲想話問吓可否轉am,就算轉到都冇用啦,返下am又要返pm未仲衰?

其實york 同 km 應該差唔多價, 我都等km,
我亞女都會in spk (我老公排了個半鐘交form, 真係好多人), 我出年都想俾亞女再試spk

原帖由 Heiko 於 09-12-2 15:51 發表

係呀...我住青衣架,我冇報YORK呀...太貴! 不過之前ST johannes 都收咗,但冇去俾$ ,唔計sn ,只有kv同km 未知,仲有spk 未interview !
[img align=right]http://bd.lilypie.com/4ru9p8.png[/img]

原帖由 octopus481 於 09-12-2 16:06 發表
其實york 同 km 應該差唔多價, 我都等km,
我亞女都會in spk (我老公排了個半鐘交form, 真係好多人), 我出年都想俾亞女再試spk

因為york 仲有好多misc fee, 所以唔consider! 你個女係細b?? 我0個個9月,又唔大又唔細......最慘!
spk 都係try下,都知好難架啦!

請問spk係邊間?

原帖由 lion321 於 09-12-2 16:12 發表
請問spk係邊間?

ST Paul 's Kindergarten !

10月尾ah, spk 真係try ga ja, 我又唔係舊生, 又唔係教徒!!!!!!!!!

原帖由 Heiko 於 09-12-2 16:12 發表

因為york 仲有好多misc fee, 所以唔consider! 你個女係細b?? 我0個個9月,又唔大又唔細......最慘!
spk 都係try下,都知好難架啦!
[img align=right]http://bd.lilypie.com/4ru9p8.png[/img]

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題