用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 星期六面試九龍塘金巴倫道迦南, 已沒有信心了 ...
樓主: 天天2010
go

星期六面試九龍塘金巴倫道迦南, 已沒有信心了 [複製鏈接]

Yes, my son was also admitted to AM class.  Can anyone tell me how to choose between THINK (Kln Tong) and Cannan (Kln Tong)??  Many thanks!

原帖由 ynlee0504 於 10-2-4 23:28 發表
我BB上個星期六in 完,佢地明明話2月26日先出結果,但今日竟然收到信話收咗,下星期3要去註冊
有無其他小朋友都咁快收到信 

if you think Eng / PTH is impt and don't mind paying more in K1-3... then THINK ... but if u prefer KG w/ govt voucher .. then Cannan

原帖由 AAAFamily 於 10-2-5 02:02 發表
Yes, my son was also admitted to AM class.  Can anyone tell me how to choose between THINK (Kln Tong) and Cannan (Kln Tong)??  Many thanks!

果日我個女十問九唔應, 諗住佢一定無機會tim.
點知今日收到信, 收左佢pm班, 而家考慮緊交唔交留位費.

我都收到信啦,迦南am班.....但我都正在煩惱究竟揀迦南am 定基督教pm......

EggEgg08: 啓思都收左我個女...不過我唔考慮了,原因我係另外一個topic巳告知你了^^希望對你有幫助

話無信心, 話面試好差, 唔聽指令......

今日收到信.....收左呀, 好開心,終於有一間收左佢, 但我想讀下午班, 因佢話k3都會轉下午班, 而我覺得bb適合下午多d, 因佢無咁早起身! 相信調下午是容易d

知唔知校巴收費同路線呀, 我住鑽石山宏景花園的??

我都收到信啦,迦南am班.....但我都正在煩惱究竟揀迦南am 定基督教pm......

EggEgg08: 啓思都收左我個女...不過我唔考慮了,原因我係另外一個topic巳告知你了^^希望對你有幫助

請問知不知迦南學費及什費多少錢呀? 車費?

謝謝!

迦南學費: 2700 百幾 ; 集費: 1300

謝謝您!

想問吓大家係今天 OR 昨天收到信咖?
因為我昨晚開信箱都沒見, 所以好失望.

TKS

angelcombo: 唔使失望住啦, 或許今天會收到呢!佢地有可能分批寄出

我係2月4日收到信的....我阿b都係返緊迦南Playgroup

我仔仔無返pg, 係2月4日收到信, 住黃大仙區, 可能今日會有信架, 或許可能26號果批都唔出奇!

我都希望迦南AM班收啦, 因我阿仔以前讀PM班好辛苦……

:

原帖由 snoopylong 於 10-2-5 13:04 發表
我都希望迦南AM班收啦, 因我阿仔以前讀PM班好辛苦……

::" />

snoopylong
why? can you tell me more? tks
‹ 上一主題|下一主題