用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 有冇大埔KV同學搭NANNY BUS的呢?
樓主: dlmcdlcl
go

有冇大埔KV同學搭NANNY BUS的呢? [複製鏈接]

請問溫太校車係咪加左價?

原帖由 vivilamma 於 10-9-13 18:19 發表
請問溫太校車係咪加左價?

大埔至九龍塘來回$1050

回覆 1# Titus 的文章

係囖, 都冇話加, 但無lala 加到$1050, 真搞錯

原帖由 vivilamma 於 10-9-13 21:37 發表
係囖, 都冇話加, 但無lala 加到$1050, 真搞錯

去年來回收多少??? 星期日見温太上了無綫新聞, 她說一年內被人偷了三架保母車(16座), 所以温太要加價wor!!!

但我見鏡頭影住温太身後有成十架八架保母車, 有大有小, 她應該都幾有米呀! 鬼叫獨市咩!!!

其实我時常覺得她不是開保母車公司, 她是開物流公司才真!!!

上年仔仔k2, 來回大埔九龍塘係 $1000

今年加左$50

鬼叫我唔願自己接送, 都係要比人賺.

以前住mos, kv 校車, 都$990 喇. 溫太唔算貴好多. 但就要分豬.

原帖由 dlmcdlcl 於 10-9-14 12:39 發表
上年仔仔k2, 來回大埔九龍塘係 $1000

今年加左$50

鬼叫我唔願自己接送, 都係要比人賺.

以前住mos, kv 校車, 都$990 喇. 溫太唔算貴好多. 但就要分豬.

今日問過温太, 太湖去KV不用轉車, 其他學校小朋友就要轉車, 通常在馬場過車, 安全点!

我都住係大埔想幫仔仔報英文課程,
請問你個仔上 cambridge course 係邊度上啊, 可否pm 俾我.

thanks !

原帖由 dlmcdlcl 於 10-9-8 22:12 發表
我唔係join cambridge course 呀. 我只係join english programme

另外, cambridge, 我仔都上左3個月, 我響大埔上, starter, 我覺得同kv 的課程差唔多, 我唔想放咁多心機幫佢溫習, 所以stop左了. (因為kv 都要串字,  ...
‹ 上一主題|下一主題