用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖方濟各學校 留意校車公司事件
樓主: kelvinannie
go

留意校車公司事件 [複製鏈接]

校車事件真係令人好頭痛...

醒目開學勳章

下星期照正常放學我地又要再適應過D時間,激死
原帖由 Little_cy 於 10-9-8 14:05 發表
校車事件真係令人好頭痛...

版主 醒目開學勳章

搭左幾日校巴, 時間上都叫ok
不過發現架小巴原來係一間叫 "天使" 的旅遊巴公司的車 (唔係全白色)
http://www.yp.com.hk/angeltravel/
車頭印左 "天使" 個字tim

lamlam2000baby,

wow...terrible....我都係南區
17號係走邊條路? 有無斜路, 好危險呀!
你有無打去學校? 點解老師仍比佢地咁做及開車? 校長知唔知?????

今年校車的確令人有D混亂,返學放學的車唔同,連埋司機叔叔,嬸嬸都唔同,返學果架車連no亦冇,需等車行近仔細辨認出車頭果張校徽紙先得,擔心放學時低年級的小朋友會不會上錯校車。

我都有試過......

我個囡讀二年級,以架坐四號車,上個星期都有一日係成大班人好迫敢係架校車上面,司機又吾係個嗰,媬姆天吾係個嗰,又焦人向我哋解釋事因,如果再發生我先投訴囉......
‹ 上一主題|下一主題