用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到...學之園...result?
樓主: an~gel
go

有無人收到...學之園...result? [複製鏈接]

你的兒子真係勁呀 !!! 姨姨比 10個叻你

原帖由 ho_yan2406 於 10-12-1 14:40 發表
我剛收到薄chi chi的一封信,仲諗住同sc一樣唔得,點知入到amCE班,係青衣校~~~開心到想喊,呢間係我最心儀,亦係我仔最鐘意既一間,佢當日好努力,in得好好,係5間之中最好的一間,但得40個位,如果唔收唔多唔少都會有D失望, ...

原帖由 ho_yan2406 於 10-12-1 14:40 發表
我剛收到薄chi chi的一封信,仲諗住同sc一樣唔得,點知入到amCE班,係青衣校~~~開心到想喊,呢間係我最心儀,亦係我仔最鐘意既一間,佢當日好努力,in得好好,係5間之中最好的一間,但得40個位,如果唔收唔多唔少都會有D失望, ...

原帖由 hydaddy 於 10-12-1 13:53 發表
我都係申請LH青衣K1

上年都有申請過LH青衣Nursery,收waiting,之後問過LH,原來佢地冇reject信。

LH真係會call番waiting既人,不過要你即時係電話答讀唔讀,下一日交注冊費。 ...

咁你收到offer嘛?上午定下午呀?

原帖由 hydaddy 於 10-12-1 13:53 發表
我都係申請LH青衣K1

上年都有申請過LH青衣Nursery,收waiting,之後問過LH,原來佢地冇reject信。

LH真係會call番waiting既人,不過要你即時係電話答讀唔讀,下一日交注冊費。 ...

恭喜哂,收到最心儀嗰間嘅Offer真係開心過中六合彩,我噚日都開心到失控!!

我個囡嗰日好眼瞓,全程都零笑容無乜反應,都預咗佢唔收㗎喇,所以我一D都無失望。希望其他waiting嘅Mami都5月等到有好消息啦!

恭喜你呀! 仲要係AM, 唔使煩啦!!

原帖由 ho_yan2406 於 10-12-1 14:52 發表

未check信箱,放工番屋企先知

原帖由 Joeff 於 10-12-1 14:56 發表

恭喜哂,收到最心儀嗰間嘅Offer真係開心過中六合彩,我噚日都開心到失控!!

我個囡嗰日好眼瞓,全程都零笑容無乜反應,都預咗佢唔收㗎喇,所以我一D都無失望。希望其他waiting嘅Mami都5月等到有好消息啦! ...

我知你收到sc am...好叻女,你女係0812嘛~我有睇到,恭喜你~我sc收pm waiting咋~
我都預左sc唔收,因為佢in得好差,同你相反

原帖由 Siupak222 於 10-12-1 14:50 發表

多謝你呀~我都好surprise呀,因為人地話LH like大仔,佢係9月出世,而且又咁少位,雖然in得好,但真係冇乜信心架~

Any confirmed offer from LH (HL campus) ?

原帖由 fattigerbb 於 10-12-1 15:05 發表
恭喜你呀! 仲要係AM, 唔使煩啦!!

係呀,多謝你呀~

PN學生都係今日出offer. 但我相信有d會唔讀, 希望決定唔讀既快D release offer, 咁waiting 既媽媽唔洗等到頸都長.
原帖由 caterpillar08 於 10-12-1 14:39 發表
幾時先知PN 學生唔讀??

真係好勁呀, 姨姨再比10個叻!!!
原帖由 Siupak222 於 10-12-1 14:50 發表

多謝你info!
PN學生都係今日出offer => PN學生不是直升K1 嗎??

原帖由 kitmantsoi 於 10-12-1 15:30 發表
PN學生都係今日出offer. 但我相信有d會唔讀, 希望決定唔讀既快D release offer, 咁waiting 既媽媽唔洗等到頸都長.

係直升, 不過未知邊班.
原帖由 caterpillar08 於 10-12-1 15:39 發表
多謝你info!
PN學生都係今日出offer => PN學生不是直升K1 嗎??

i see.'
係呢你個B有offer 未?
原帖由 kitmantsoi 於 10-12-1 15:47 發表
係直升, 不過未知邊班.

原帖由 kitmantsoi 於 10-12-1 15:30 發表

有d pn早排出左既...

有d pn早排出左既....

仔仔讀LVPN今日出, 仲未收信, 希望am class la

早排係抽左簽, 家長會大概估到派到咩班, 但今日先confirm收信assign左咩班(英普/英粵/am/pm).
但都要再等, 先知最後可以去到咩班, 今日接放學時問左班主任, 佢話佢估計今年好多人手持幾個offers的, 所以今日的派班結果仲會有得變的.
‹ 上一主題|下一主題