用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳家長請給點意見
樓主: sarahlmf
go

將軍澳家長請給點意見 [複製鏈接]

就係唔記得左...KAKA...不過好SURE 唔收 0811 - 0812 既表, 要佢地出年先 APPLY, 因為我兩個朋友既 BB 唔申請得~

我估可能呢兩年, 報考人數太多, 佢唔想有人可以考兩次既情況~

原帖由 easybring 於 11-1-4 10:27 發表
今年如此????...以前有大一年的10月小朋友的.  今年有冇接受0709-0710申請????

0810應該可以的. 詳情可問學校.

for dgjs, 今年接受0409-0512申請小一.

原帖由 Tazman 於 11-1-4 10:32 發表
就係唔記得左...KAKA...不過好SURE 唔收 0811 - 0812 既表, 要佢地出年先 APPLY, 因為我兩個朋友既 BB 唔申請得~

我估可能呢兩年, 報考人數太多, 佢唔想有人可以考兩次既情況~

...
~easybring~

我估佢唔想浪費0811-0812的家長心機和老師時間.意思明顯係要下一年先申請,大b機會大很多.

原帖由 Tazman 於 11-1-4 10:32 發表

...
~easybring~

Yeah, LH(TKO) is new and too far away from MTR.
‹ 上一主題|下一主題