用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: kellylau79
go

機會? [複製鏈接]

最後2日啦!真惜希望會有奇蹟發生!(發夢ing)

星雲媽,
看見你的努力和堅持, 希望奇蹟快些出現!
呢2日再試吓親身交信到學校, 盡最後努力博一博啦, 如果唔得都無憾喇! (唔好灰心, 支持你呀........)

原帖由 donutshop 於 11-8-30 10:44 AM 發表
星雲媽,
看見你的努力和堅持, 希望奇蹟快些出現!
呢2日再試吓親身交信到學校, 盡最後努力博一博啦, 如果唔得都無憾喇! (唔好灰心, 支持你呀........)
其實我都好想親身去交信,不過只有我一個人湊住個仔,所以唔去Lu。到左而家呢個時候,除非有好消息,如果唔系我唔想阿仔太掛住KTS了。因為甘樣會影響佢對自己既信心同之後係果間學校讀書既心情。細路仔唔識掩飾自己,我唔想學校知道佢個心唔係果度。

請查pm。
原帖由 kellylau79 於 11-8-30 13:30 發表
其實我都好想親身去交信,不過只有我一個人湊住個仔,所以唔去Lu。到左而家呢個時候,除非有好消息,如果唔系我唔想阿仔太掛住KTS了。因為甘樣會影響佢對自己既信心同之後係果間學校讀書既心情。細路仔唔識掩飾自己,我唔想學 ...

Didn't receive any feedback from KTS and focus to study in KRS!  My daughter enjoy her primary school at KRS!

原帖由 KMKwong 於 11-9-9 09:22 發表
Didn't receive any feedback from KTS and focus to study in KRS!  My daughter enjoy her primary school at KRS!

I'm also waiting for APS.  Have you received any news from APS?

有當然好,冇都唔好太緊張.
小朋友會唔開心的
‹ 上一主題|下一主題