用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 資優教育 有去過香X資X教育學院做韋氏嗎?
樓主: cameo
go

有去過香X資X教育學院做韋氏嗎? [複製鏈接]

睇完大家的post. 想問下中大做test 有無web site 睇 ?
謝謝.
to eric5354, 睇完你個post.個心好up. 請問你果間係傳統名校? 點解d 老師會咁樣對學生, 唔好講學生, 大人都會有自己的性格.  難道個個都要似PR 咁, 做一些'人見人愛, 車見車載'的表現 ?

eric5354  唔係名校,只是BRAND ONE炸。  發表於 12-2-29 12:00

回復 kmmum 的帖子

eric :  是band one 津小 ?

醒目開學勳章 王國長老

kmmum 發表於 12-2-29 11:46
睇完大家的post. 想問下中大做test 有無web site 睇 ?
謝謝.
to eric5354, 睇完你個post.個心好up. 請問你 ...
http://www.fed.cuhk.edu.hk/pgt/

中文大學資優評估 (電話:2696 1073)
資優評估收 $4000, 詳細報告 $500.

kmmum  thx a lot  發表於 12-2-29 13:33
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

唔好意思, 我想問一吓,其實點計一個IQ 分架呢? e.g. 我仔仔Verbal 128分, 另外3個Sub Test 攞得高分而拉高咗, 尢其圖案嗰Part 19/22分 所以達到資優 同佢Test 個姐姐講, 但只做咗45分鐘! 其實係唔係應該有個總IQ 分呢?  
‹ 上一主題|下一主題