用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 優質治療及教育中心
樓主: bobolam
go

[聽/語障] 優質治療及教育中心 [複製鏈接]

回復 ma2010 的帖子

you just need to type 優質治療及教育中心 on the web, you will see his details.

回復+cowboybaby+的帖子 我仔係A仔,+中度,

原帖由 Qlau 於 12-10-08 發表
回復 cowboybaby 的帖子

我仔係A仔, 中度, 由無語言能力到比梁SIR撬開左把金口, 用左兩年時間...我一路都 ...
請問甚麼是A仔?
我仔仔2歲三個月仲講bb話,好少講野,經朋友介紹都係睇梁sir,仔仔指令方面好左,但未開金口,好擔心!

我仔仔都是梁SIR撬開左把金口的!

原帖由 EKME 於 12-10-10 發表
我仔仔都是梁SIR撬開左把金口的!
請問你仔仔睇左梁sir幾耐?直到小朋友幾歲先開金口?

回覆:ronnibaby 的帖子

我小朋友3歲2個月去上梁sir ,上完第一堂,梁sir 教的方法,回家教他,第二日已開聲了,仔仔剛4歲,上了他幾個月堂,進步了好多!

回復 EKME 的帖子

same as my son, my son started in Oct, jsut 4 classes, he is now talking from single words to a sentances. He is seeing Leung Sir every 2 weeks.

回覆:schnauzers 的帖子

我都想帶阿仔去尋找梁SIR
唔該可否PM我資料嗎?

回覆:優質治療及教育中心

請問一般要上幾多堂? $5xx /45mins 好貴

回復 jloklok 的帖子

我個小朋友都係唔夾佢, 多數用"逼"或用餅仔.

我阿女夾到梁sir, 雖然他會比壓力阿女完成項目, 但效果不錯。而且他 training時要阿女好專注, 有時會用不同聲調及拍子,引阿女注意
‹ 上一主題|下一主題