用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大家對方方樂趣幼稚園有什麼看法呀?
樓主: nicholeip
go

大家對方方樂趣幼稚園有什麼看法呀? [複製鏈接]

吾知其他學校有幾深,佢上學期學科評估oral考1.my name is_______
                                                                    2.I am 2/3 years old
                                                                    3.This is_____Colour
家下返屋企佢會問我can u tell me what is this.........

引用:吾知其他學校有幾深,佢上學期學科評估oral

原帖由 盈盈b 於 13-03-30 發表
吾知其他學校有幾深,佢上學期學科評估oral考1.my name is_______
                                        ...
My son is studying pn.  He also keep asking me: can you tell me what is it? Can you see ....?

盈盈b 發表於 13-3-29 23:45
我個囡讀雙語pn,每日都開心要返學,最鍾意唱英文歌,家下中文教到花,草,鳥,布.英文佢會答我話G for Giraffe,k ...
雙語班pn都有普通話? 哈哈沒留意到呢. 你囡囡是全日班? 自理好嗎?

yes!雙語班都有普通話堂,依排佢成日講蜜蜂同小鳥.
吾係全日,半日ja.
自理能力佢ok架^^

boboT 發表於 13-3-12 19:31
多數老師很能注意每小朋友個別特點,校工數目多,很多人照顧小朋友。校長對老師要求嚴格,態度堅定。
校車 ...

請問你講緊邊間分校?

我都對呢間學校幾滿意, 我個囡識既野比我想像中多.... 特別係英文及國語... 比我預期中好.  
‹ 上一主題|下一主題