用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 港島區 Drama 邊間好?
樓主: folli_follie
go

港島區 Drama 邊間好? [複製鏈接]

回覆:港島區 Drama 邊間好?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:twllc 的帖子

醒目開學勳章 王國長老

版主按 : 如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章 e.g. Pls check PM / Pls PM me etc.
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

小朋友4歲,之前上了樂之優兒的暑假音樂劇 演出,覺得他們老師好有心機,第一,暑期音樂劇好多地方有做,不過全個劇本自己寫有故事真係唔多。第二,兩位主要帶小朋友的導師都系net, 真係難搵。每個小朋友,3歲都有自己對白。同我們彩排時候,星期四五開演,我們星期一就可以入台排,覺得比好多時間小朋友適應。過了這個音樂劇,可能都會報他們的drama drama 或者little stars course

回覆:港島區 Drama 邊間好?

Yes, 天后嗰間戲劇教室真係唔錯,導師好用心教小朋友。

http://www.deshk.org/

我暑假都有諗過報樂之優兒,不過時間唔夾。
‹ 上一主題|下一主題