用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 發展遲緩肌肉張力低,有乜野supplement 可以食? ...
樓主: adventure
go

發展遲緩肌肉張力低,有乜野supplement 可以食? [複製鏈接]

我都買左黎試,買夠$800,就$250一支。
如果大家夾到一齊買,可能會再平。

引用:回覆+chloe_karina+的帖子 請問是否食了co

原帖由 YMCA0806 於 13-12-04 發表
回覆 chloe_karina 的帖子

請問是否食了complete omega 3.6.9?
Nordic naturals proEFA liquid

引用:Quote:原帖由+chloe_karina+於+13-11-27+發

原帖由 methy 於 13-12-06 發表
都係好好既效果

原來我眼大睇過龍,見唔到你之前既問題。
Thx methy

各位,我都有興趣俾囝囝試,可否預我一份?請Pm我詳情,謝謝!

引用:我囝3歲半,食左個半星期,效果都幾明顯,

原帖由 chloe_karina 於 13-11-27 發表
我囝3歲半,食左個半星期,效果都幾明顯,連學校老師都覺得佢反應快左,發聲多左,主動左,至於肌肉就未有 ...
想問下我囡發展遲緩岩食嗎?有冇外國網我明天返E院覆診問下E生

另外係Health23 的Complete Omega-3.6.9 Liq / ProEFA Liq  website 底部寫了有關GDD的保健品, 大家有沒有比埋哩d supplement 小朋友食呢?
- 優質益生菌 Probiotic (eg: Probion - Daily 可咀嚼細片)
- 優質鈣 Calcium (eg: Nature's way - Alive! Calcium, Childlife Calcium,...)
- 維生素B雜 Vitamin B (eg: New Chapter - Coenyzme B, or other children formula)

我試緊369,鈣水,b雜,益生菌一齊食(試第3日),仔仔GDD

回覆 kokoalex 的帖子

我囡囡已4歲幾了都係GDD問題同專注力勁差, 而家只係食緊3.6.9第2個星期, 囡囡唔鐘意d lemon味, 次次比佢食都要dum佢一大輪, 仲要食埋其他我怕要dum足成個鐘先食得哂咁多樣~

而家K2, 教佢做功課已經搞到自己EQ勁低, 中文字完全掌握唔到, 英文同數字就好好多!  好快又到K3揀小學, 都唔知點入手揀學校.

回覆 waiwai2468 的帖子

從這裡訂會平好多, iHerb.com, 但如果你只訂1樽連運費就同Health23 的
價錢差唔多.
隔離版Kyle講過唔好買omega 369. 因為Omega 6 is gla,有gla 月見草油,有人有concern. 對男士唔多好喎(太多會育)。為了囝囝,我只買 Omega 3算了,

sayang_twin 發表於 13-12-9 18:24

從這裡訂會平好多, iHerb.com, 但如果你只訂1樽連運費就同Health23 的

太多會不育

引用:Quote:原帖由+chloe_karina+於+13-11-27+發

原帖由 waiwai2468 於 13-12-09 發表
想問下我囡發展遲緩岩食嗎?有冇外國網我明天返E院覆診問下E生
岩唔岩食,我唔敢比任何意見,supplement呢D野個個身體需要都唔同,個個小朋友病因都唔同!我只係抱住試既心態咋

引用:回覆+waiwai2468+的帖子 +從這裡訂會平好

原帖由 sayang_twin 於 13-12-09 發表

IHerbs 好似冇Nordic naturals 呢個brand 喎

有,http://www.iherb.com/Nordic-Naturals/Cod-Liver-Oil-Liquid

http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Complete-Omega-3-6-9-Lemon-8-fl-oz-237-ml/4196

請問點係iherb訂?(係邊個位計運費?)我未訂過好多野唔識,請多多指教。

你禁 add to cart就睇到運費  www.iherb.com/editcart
你可以參考Kyle的資料
http://www.edu-kingdom.com/forum ... page%3D1&page=3

many thx

回覆:發展遲緩肌肉張力低,有乜野supplement 可以食?

請問係邊度買

回覆:發展遲緩肌肉張力低,有乜野supplement 可以食?

有無人夾份訂?我唔識訂呀!

引用:回復+chloe_karina+的帖子 $262,可能貴過

原帖由 adventure 於 13-11-06 發表
回復 chloe_karina 的帖子

$262,可能貴過在外國網站訂, 但我好心急想比仔仔食, 所以先在hk 買 ...
我剛剛都訂左呢間買Omeger3.6.9,希望有效果啦

‹ 上一主題|下一主題